Într-o perioadă exista motto-ul ”Nu ai Facebook, nu exiști!”. Cred că s-a schimbat de câțiva ani în ”Dacă nu știi gramatică, nu exiști!”. Să fiu sinceră, primul îmi este oarecum util. Fără Facebook nu ar mai intra peste 1000 de oameni pe articolul acesta, așa că merci, Mark! 🙂

”Limba română e o poveste: fantastică pentru unii, imposibilă pentru alții”

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

5 COMENTARII

  1. Nu prea structurezi bine întrebările, plus de asta în ultima întrebare nu ai precizat de care verbe. Formele verbale nepersonale nu alcătuiesc predicat, deci nu ar trebui numărate.

LĂSAȚI UN MESAJ