Acasă Carti Carti dezvoltare personala Test de cultură generală: 10 întrebări de GRAMATICĂ

Test de cultură generală: 10 întrebări de GRAMATICĂ

6
Test de cultură generală: 10 întrebări de GRAMATICĂ

Într-o perioadă exista motto-ul ”Nu ai Facebook, nu exiști!”. Cred că s-a schimbat de câțiva ani în ”Dacă nu știi gramatică, nu exiști!”. Să fiu sinceră, primul îmi este oarecum util. Fără Facebook nu ar mai intra peste 1000 de oameni pe articolul acesta, așa că merci, Mark! 🙂

”Limba română e o poveste: fantastică pentru unii, imposibilă pentru alții”

Articolul precedent VLOG la 32 de ani. Despre curaj :)
Articolul următor Top 5 filme de Crăciun pe Netflix în 2018
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

6 COMENTARII

  1. Nu prea structurezi bine întrebările, plus de asta în ultima întrebare nu ai precizat de care verbe. Formele verbale nepersonale nu alcătuiesc predicat, deci nu ar trebui numărate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!