Acasă Arhiva Test de CULTURĂ GENERALĂ: Cât de mult îți place ISTORIA?

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Cât de mult îți place ISTORIA?

5
Test de CULTURĂ GENERALĂ: Cât de mult îți place ISTORIA?

Eram decisă să pregătesc un test de cultură generală la gramatică, dar mi-am amintit ce se celebrează începând cu 8 aprilie 1971. Însă nu am vrut un test numai despre acest subiect, așa că am ales istoria. Wikipedia a fost sursa care m-a ajutat în propunerea variantelor de răspuns. Sper să vă placă și, desigur, să luați -10 daca nu chiar 10 cu felicitări ;).

PS: La mulți ani! 🙂

Articolul precedent Cartea săptămânii: Frați de cruce
Articolul următor Filmul de weekend: Maudie (probabil cel mai bun film marca Netflix)
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

5 COMENTARII

  1. Îmi plac foarte mult toate testele, chiar dacă, uneori, mă mai „împiedic”! Nu imi este rușine să învăț toată viața sau… să-mi amintesc!
    Mulțumesc frumos, nu mă deranjează că am răspuns doar la 9 întrebări din zece, Întotdeauna mi-a plăcut să învăț pentru a acumula si stoca in memorie, cât mai multe cunoștințe de cultură generală. Mulțumesc mult !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!