Nu știu cum a început pentru voi săptămâna asta, dar sper să vă dau puțin din energia mea și din pozitivismul meu 😊. Testul de azi, după cum reiese și din titlu, are doar întrebări de geografie și istorie. Primează geografia, căci Roxanei B i-a plăcut mai mult materia asta la școală, bașca ar fi vrut să dea la Turism, dar apoi s-a gândit că e nevoie de tineri în presă, iar până la urmă a decis că, totuși, niciun ziar și nicio revistă nu i se potrivesc. De aceea, roxanab.ro 😁.

DISTRIBUIȚI

19 COMENTARII

  1. A doua oară l-am făcut perfect, deci am corectat greselile. Nu știam sigur de insula perlelor, nimic de omul politic Patrick Henri si uitasem ce mare e Rusia.

  2. Hihi. 9/10. Mi se părea batator la ochi ca la întrebarea 10 sa fie Margarita (ma gândeam la margaritare)…deci era „prea simplu” raspunsul. Uite ca m^am înșelat. Uneori cele mai simple lucruri sunt si cele corecte! Multumim pentru refreshul pe care ni-l oferi cu testele tale!

  3. 9/10, dar asta doar pentru faptul ca am facut testul pe telefon si s-a atins prea repede GW in loc de Henry. Ma simt chiar bine, bravo Roxana, sa ne mai provoci te rog !

  4. iaw propovaduirea prostiei cum ca C. Brancoveanu a foat decapitat ca nu a dorit convertirea la islam. Turcii niciodata nu si-au impus religia in teritoriile ocupate/dominate..

LĂSAȚI UN MESAJ