Acasă Descopera Cultura generala Test de CULTURĂ GENERALĂ: Cât de bine stai la istorie și la geografie?

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Cât de bine stai la istorie și la geografie?

23
Test de CULTURĂ GENERALĂ: Cât de bine stai la istorie și la geografie?

Nu știu cum a început pentru voi săptămâna asta, dar sper să vă dau puțin din energia mea și din pozitivismul meu 😊. Testul de azi, după cum reiese și din titlu, are doar întrebări de geografie și istorie. Primează geografia, căci Roxanei B i-a plăcut mai mult materia asta la școală, bașca ar fi vrut să dea la Turism, dar apoi s-a gândit că e nevoie de tineri în presă, iar până la urmă a decis că, totuși, niciun ziar și nicio revistă nu i se potrivesc. De aceea, roxanab.ro 😁.

Articolul precedent Pe meleaguri românești: Cazinoul din Constanța
Articolul următor (FOTO) Fusta mea galbenă și povestea ei
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

23 COMENTARII

  1. A doua oară l-am făcut perfect, deci am corectat greselile. Nu știam sigur de insula perlelor, nimic de omul politic Patrick Henri si uitasem ce mare e Rusia.

  2. Hihi. 9/10. Mi se părea batator la ochi ca la întrebarea 10 sa fie Margarita (ma gândeam la margaritare)…deci era „prea simplu” raspunsul. Uite ca m^am înșelat. Uneori cele mai simple lucruri sunt si cele corecte! Multumim pentru refreshul pe care ni-l oferi cu testele tale!

  3. 9/10, dar asta doar pentru faptul ca am facut testul pe telefon si s-a atins prea repede GW in loc de Henry. Ma simt chiar bine, bravo Roxana, sa ne mai provoci te rog !

  4. iaw propovaduirea prostiei cum ca C. Brancoveanu a foat decapitat ca nu a dorit convertirea la islam. Turcii niciodata nu si-au impus religia in teritoriile ocupate/dominate..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!