Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu (FOTO) Fusta mea galbenă și povestea ei

(FOTO) Fusta mea galbenă și povestea ei

5
(FOTO) Fusta mea galbenă și povestea ei

Ședința foto (o numesc astfel chiar dacă nu m-am folosit de un aparat profesionist – și chiar am vrut să-l iau, da’ mi-e lene să-l car! E clar, îmi cam trebuie un fotograf 😁) a avut loc weekendul trecut, în Mangalia, mulțumită dragilor mele Cami și Elena, care m-au însoțit până la Casa de Cultură, locul de unde urma să plec spre București. Îmi place să fiu surprinsă în poze. Îmi place natualețea ce reiese din poze. Și mă bucur că încă am talentul ăsta, de a poza cât mai natural, scuzată-mi fie această aparentă lipsă de modestie 😁.

Mai ține cineva minte fusta mea galbenă, cea cu care mă lăudam pe Facebook? Asta de mai jos adică 😁.

Ei bine, într-o zi, a dat nebuneala în mine și am luat-o la o plimbare cu bicicleta. Nu știu, mă închipuiam precum o Cosânzeană, cu pletele în vânt și fusta fluturând, deși, zău, cine a mai pomenit Cosânzeană care nu-i blondă, da’ călare pe bicicletă!? 😅 În altă ordine de idei, am făcut fusta ferfeniță. S-a agățat de spițe, a intrat pe sub roată, ce să mai, am distrus-o. Așa că a trebuit să improvizez. De fapt, aveam două variante: ori o păstram și o foloseam doar pentru poze (că de la spate nu se vedea), ori o refăceam. Am ales-o pe a doua pentru că iar m-am imaginat pe mine într-un fel 😁.

În fine. A ieșit ce vedeți în galeria foto. Adică am scurtat-o puțin (ca idee, decât să scurtezi un cloș mai bine te apuci și faci altă fustă). Lumea prin jur spune că-mi șade mai bine așa (Mă rog, îmi stă mai bine pe tocuri, dar cum era să mă plimb pe faleză încălțată cu papainoage? 😅). Mie mi-a picat pe lungimea aia în stilul anilor ‘40, perioada în care Christian Dior crea prima fustă de acest gen. Dar o să-mi fac timp pentru a croi una albă. Mor după alb vara 😁. De fapt, nu. Vreau câte o fustă cu toate culorile mele preferate: verde, albastru, galben pai, bleu, roz prăfuit, roz fuchsia și negru. Același model, aceeași lungime. Inițial, am avut altceva în minte, și anume să cumpăr un alt material pe care să-l croiesc peste partea neagră de jos, care n-a ieșit la spălat. Dar ca să fac așa ceva, ar însemna un nou cloș. Eh, data viitoare am să iau fustă scurtă când ies cu bicicleta 😁.

 

“Nothing you wear is more importat than your smile”

Foto credit: Elena Tolontan 😁

Articolul precedent Test de CULTURĂ GENERALĂ: Cât de bine stai la istorie și la geografie?
Articolul următor Carol I și moda secolului XXI: Bărbații cu barbă
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!