Acasă Arhiva Test de CULTURĂ GENERALĂ: Hai cu 10/10!

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Hai cu 10/10!

5
Test de CULTURĂ GENERALĂ: Hai cu 10/10!

Mâncarăți, băurăți, vă distrarăți, dar cam toate pe lumea asta au un sfârșit :D. Așa că haideți să mai și muncim. Am pregătit un test drăguț de cultură generală, cu întrebări din mai multe categorii. După cum știți, sunt doar zece, deci terminați repede. Să vă văd ce mai știți de Ion Creangă, despre sinonime, țări și capitale, d-astea ușoare, de iarnă ;).

PS: Test de gramatică urmează săptămâna viitoare; dacă nu l-ați făcut pe cel de data trecută, intrați AICI.

Articolul precedent Test de BUNE MANIERE: Ai cei șapte ani de acasă?
Articolul următor Cartea săptămânii: Romeo și Julieta
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

5 COMENTARII

  1. Foarte util pentru a-ți reinprospăta cunoștințele și pentru a-ți dezvolta vocabularul. Testul mi s-a părut ușor dificil dar foarte bine structurat ! 7/10

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!