Acasă Frumusete Coafura Top cinci coafuri celebre. Tu știi să le porți?

Top cinci coafuri celebre. Tu știi să le porți?

0
Top cinci coafuri celebre. Tu știi să le porți?
sursa foto: more-than-money.com

M-am gândit că v-ar fi de folos să știți ce se poartă în materie de coafuri și cum se combină ele cu diferite piese vestimentare. Sunt coafuri care nu se potrivesc deloc la anumite ținute, iar noi nu ne dăm ușor seama de acest aspect.

Pe primul loc, în topul preferințelor mele, se află împletiturile. Acestea se potrivesc de minune cam pe orice tip de păr, chiar și pe rebelul păr creț. Arată foarte bine pe aproape orice femeie și, în funcție de modul în care sunt făcute pot fi asortate seara la un eveniment, dar și ziua la birou sau școală.

Pe a doua poziție se clasează cozile. Sunt o mare fană a cozilor, mai ales pentru că am păr lung. Îmi place să-mi port părul într-o coadă de cal dacă port maletă sau o jachetă cu un guler mai mare, pentru a mă evidenția atât pe mine, cât și obiectul vestimentar respectiv. Dar nu refuz nici să port două codițe, sau una largă la ceafă.

Locul trei este ocupat de cocul neglijent, o coafură pe care o am mai mereu, pentru că, după cum am menționat și mai sus, am părul lung și este un mod foarte eficient de a-mi strânge părul așa încât să nu mă incomodeze atunci când lucrez sau gătesc. Asta e și coafura „de noapte” a mea.

Poziția a patra în clasamentul celor mai confortabile coafuri și cel mai ușor de făcut și purtat este ocupată de buclele largi. Eu port bucle largi seara, cu rochii decoltate sau crăpate, pentru că un coc nu ar avantaja o ținută așa sexi.

Și nu în ultimul rând, locul cinci este rezervat celei mai des adoptate metode de a ne coafa: părul îndreptat cu placa. Se potrivește cu o ținută lejeră cum ar fi un pulover oversize și niște jeanși simpli purtați cu bocanci sau încălțăminte sport.

Sper ca sfaturile mele să iți vină în ajutor data viitoare când nu știi cum să îți aranjezi părul la o ținută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!