Acasă Lifestyle De ce sunt femeile atât de perverse?

De ce sunt femeile atât de perverse?

0
De ce sunt femeile atât de perverse?

Încerc să-mi dau seama cum de reușește o femeie să iasă cu mai mulți bărbați în același timp. Cum de are o memorie atât de bună încât să nu încurce ce vorbește cu fiecare dintre ei? Cum de nu se amețește între atâtea mesaje primite când de la unul, când de la celălalt? Cum de reușește să-și programeze întâlnirile cu ei, mai ales? Mie îmi pare o treabă destul de grea, cred că trebuie să ai ceva talent să poți face asta 😅.

Serios acum, haideți să o luăm de la începuturi, cu prima femeie care a apărut pe pământ. Eva nu a avut nici cea mai mică intenție de a fi perversă, atunci când i-a dat lui Adam să guste din fructul interzis. Ea chiar a crezut, cu toată ființa ei, că face bine. Ea doar a vrut să guste :).

Revenind la subiectul nostru, o femeie chiar are avantajul de a se juca mai mult cu bărbații decât invers. Ea poate merge oricând dorește în patul lui, pe când, de partea cealaltă, nu e chiar atât de simplu. Bărbatul nu înțelege că este echitabil să aștepți o perioadă și să-i dai acesteia un timp pentru când va considera ea că e momentul. Dintotdeauna a existat problema asta: el i-o trage în noaptea asta, iar a doua zi nu-i mai dă niciun semn. Sau na, îi scrie acolo un mesaj. Că, până la urmă, sexul a fost bun și parcă ar mai vrea. ȘI cu ea. Din păcate, nu DOAR cu ea.

Așadar, ajungem la motivul pentru care femeile au devenit aproape la fel de perverse ca bărbații. Și-au luat-o „în freză”, iar acum vor să o dea. Tot „în freză”, la propriu și la figurat. Până când nimerește un „el” potrivit, cu care să meargă mai departe. Repet ce spuneam în primul paragraf, trebuie să ai ceva talent să te descurci la treaba asta. Mie, una, mi s-ar părea obositor să ies într-o seară cu unul, în următoarea cu altul. Însă nu consider deplasat ca o femeie să procedeze astfel. Nu o văd ca pe o femeie ușoară, pentru că ea… doar încearcă. Ca și ei. Cu diferența că ea vrea mai mult decât o noapte. Pe scurt, femeia este îndreptățită să fie perversă :).

Pentru că ei sunt mult mai perverși. Bărbaților chiar le este ușor să meargă la cinci capete, nu la două. Să nu uităm, totuși, că Eva a fost zămislită din coasta lui Adam. Prin urmare, de la bărbat au pornit toate nenorocirile 😅.

Articolul precedent Vrei un film bun, la care să râzi continuu? Vezi „Thor: Ragnarök”
Articolul următor Top cinci coafuri celebre. Tu știi să le porți?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!