AcasăLifestyleDe ce sunt femeile atât de perverse?

De ce sunt femeile atât de perverse?

Published on

spot_img

Încerc să-mi dau seama cum de reușește o femeie să iasă cu mai mulți bărbați în același timp. Cum de are o memorie atât de bună încât să nu încurce ce vorbește cu fiecare dintre ei? Cum de nu se amețește între atâtea mesaje primite când de la unul, când de la celălalt? Cum de reușește să-și programeze întâlnirile cu ei, mai ales? Mie îmi pare o treabă destul de grea, cred că trebuie să ai ceva talent să poți face asta 😅.

Serios acum, haideți să o luăm de la începuturi, cu prima femeie care a apărut pe pământ. Eva nu a avut nici cea mai mică intenție de a fi perversă, atunci când i-a dat lui Adam să guste din fructul interzis. Ea chiar a crezut, cu toată ființa ei, că face bine. Ea doar a vrut să guste :).

Revenind la subiectul nostru, o femeie chiar are avantajul de a se juca mai mult cu bărbații decât invers. Ea poate merge oricând dorește în patul lui, pe când, de partea cealaltă, nu e chiar atât de simplu. Bărbatul nu înțelege că este echitabil să aștepți o perioadă și să-i dai acesteia un timp pentru când va considera ea că e momentul. Dintotdeauna a existat problema asta: el i-o trage în noaptea asta, iar a doua zi nu-i mai dă niciun semn. Sau na, îi scrie acolo un mesaj. Că, până la urmă, sexul a fost bun și parcă ar mai vrea. ȘI cu ea. Din păcate, nu DOAR cu ea.

Așadar, ajungem la motivul pentru care femeile au devenit aproape la fel de perverse ca bărbații. Și-au luat-o „în freză”, iar acum vor să o dea. Tot „în freză”, la propriu și la figurat. Până când nimerește un „el” potrivit, cu care să meargă mai departe. Repet ce spuneam în primul paragraf, trebuie să ai ceva talent să te descurci la treaba asta. Mie, una, mi s-ar părea obositor să ies într-o seară cu unul, în următoarea cu altul. Însă nu consider deplasat ca o femeie să procedeze astfel. Nu o văd ca pe o femeie ușoară, pentru că ea… doar încearcă. Ca și ei. Cu diferența că ea vrea mai mult decât o noapte. Pe scurt, femeia este îndreptățită să fie perversă :).

Pentru că ei sunt mult mai perverși. Bărbaților chiar le este ușor să meargă la cinci capete, nu la două. Să nu uităm, totuși, că Eva a fost zămislită din coasta lui Adam. Prin urmare, de la bărbat au pornit toate nenorocirile 😅.

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...

Test de CULTURĂ GENERALĂ | Faci 10/10?

Săptămâna nu ar putea începe mai bine și mai plăcut fără un test de...

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă

Asediul nesfârșit al generalului Cultură 👩🏻‍🎨 a luat sfârșit. Dar n-ați scăpat. Lansez un...
error: Content is protected !!