AcasăLifestyleDe ce sunt femeile atât de perverse?

De ce sunt femeile atât de perverse?

Published on

spot_img

Încerc să-mi dau seama cum de reușește o femeie să iasă cu mai mulți bărbați în același timp. Cum de are o memorie atât de bună încât să nu încurce ce vorbește cu fiecare dintre ei? Cum de nu se amețește între atâtea mesaje primite când de la unul, când de la celălalt? Cum de reușește să-și programeze întâlnirile cu ei, mai ales? Mie îmi pare o treabă destul de grea, cred că trebuie să ai ceva talent să poți face asta 😅.

Serios acum, haideți să o luăm de la începuturi, cu prima femeie care a apărut pe pământ. Eva nu a avut nici cea mai mică intenție de a fi perversă, atunci când i-a dat lui Adam să guste din fructul interzis. Ea chiar a crezut, cu toată ființa ei, că face bine. Ea doar a vrut să guste :).

Revenind la subiectul nostru, o femeie chiar are avantajul de a se juca mai mult cu bărbații decât invers. Ea poate merge oricând dorește în patul lui, pe când, de partea cealaltă, nu e chiar atât de simplu. Bărbatul nu înțelege că este echitabil să aștepți o perioadă și să-i dai acesteia un timp pentru când va considera ea că e momentul. Dintotdeauna a existat problema asta: el i-o trage în noaptea asta, iar a doua zi nu-i mai dă niciun semn. Sau na, îi scrie acolo un mesaj. Că, până la urmă, sexul a fost bun și parcă ar mai vrea. ȘI cu ea. Din păcate, nu DOAR cu ea.

Așadar, ajungem la motivul pentru care femeile au devenit aproape la fel de perverse ca bărbații. Și-au luat-o „în freză”, iar acum vor să o dea. Tot „în freză”, la propriu și la figurat. Până când nimerește un „el” potrivit, cu care să meargă mai departe. Repet ce spuneam în primul paragraf, trebuie să ai ceva talent să te descurci la treaba asta. Mie, una, mi s-ar părea obositor să ies într-o seară cu unul, în următoarea cu altul. Însă nu consider deplasat ca o femeie să procedeze astfel. Nu o văd ca pe o femeie ușoară, pentru că ea… doar încearcă. Ca și ei. Cu diferența că ea vrea mai mult decât o noapte. Pe scurt, femeia este îndreptățită să fie perversă :).

Pentru că ei sunt mult mai perverși. Bărbaților chiar le este ușor să meargă la cinci capete, nu la două. Să nu uităm, totuși, că Eva a fost zămislită din coasta lui Adam. Prin urmare, de la bărbat au pornit toate nenorocirile 😅.

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!