Acasă Filme Vrei un film bun, la care să râzi continuu? Vezi „Thor: Ragnarök”

Vrei un film bun, la care să râzi continuu? Vezi „Thor: Ragnarök”

0
Vrei un film bun, la care să râzi continuu? Vezi „Thor: Ragnarök”

Vă amintiţi de primele filme „Thor”? Nu cred că am scris despre vreunul dintre ele, dar am ales să o fac acum, cu Thor 2017, pentru că este cel mai bun dintre peliculele create de Marvel. Acţiunea este din plin aici, exploziile şi efectele speciale nu lipsesc. Ţin să spun că am fost pentru prima dată la 4D; despre asta ar fi trebuit să scriu un text separat, pentru că am rămas uşor impresionată, după ce am fost stropită cu apă, am primit „pumni” în spate şi am fost zgâlţâită pe scaun de aveam impresia că sunt pe cale să fiu aruncată în ecran. Mi-am amintit de „Fabrica Heineken din Amsterdam”, depre care am povestit AICI, unde am văzut ce înseamnă 4D, dar uitasem complet până la acest film.

Revenind la „Thor: Ragnarök”, spuneam în titlu că râzi continuu. Mă rog, nu chiar pe tot parcursul filmul, pentru că nu este un film de comedie (deşi are mai multe momente amuzante decât alte filme de acest gen). Personajul „Hulk” m-a făcut să râd cel mai mult. Pe cuvântul meu că te distrezi foarte tare :)))). Las trailerul mai jos, dar trebuie să vedeţi filmul , pentru că nu reies foarte multe din secvenţele scurte date aici.

Ce nu mi-a plăcut?

Orice film, indiferent de genul lui, trebuie să-ţi trezească o anumită emoţie. Cu toate că a murit tatăl lui Thor şi că urma ca Asgard să fie distrus, degeaba. Mi-ar fi plăcut să văd că Thor face o pasiune pentru Valkyrie, spre exemplu, si să văd un sărut între ei (să zicem că a avut loc o scurtă apropiere, care mai bine nu era decât să te lase cu gândul la ce ar fi putut fi). Şi tipa chiar e mişto rău (mamă, să vedeţi ce buze are, ce formă, huh! :D). Dacă eram regizor, o foloseam şi o scoteam şi mai mult în evidenţă.

Nu am să mă apuc să povestesc acţiunea sau finalul filmului, dar vă povestesc puţin despre personaje. Thor este plăcut, mai ales atunci când glumeşte. Bine, el e şi un tip mişto în draci, dacă vreţi să vă spun părerea mea :D. Adică are el acel ceva acolo, nu neapărat că e o frumuseţe de bărbat în ochii mei. Nici nu frati-su nu mi-e jenă. Fratele lui idiot, care îmi place mult ca actor. Iar sora lor, malefica Hela, a jucat perfect (deşi gurile rele pun că nu a fost prea grozavă). Iar nu în ultimul rând, cea despre care mă apucasem să vă spun mai sus. Frumuşica şi sexoasa minionă Valkyrie, o alcoolică fără de care acest film nu s-ar fi putut face.

Ştiţi cum este la un meci de fotbal? Vrei să vezi spectacol, nu să caşti, nu să te plictiseşti, nu să te uiţi la ceas şi să vezi cât mai este până se termină. Ei bine, la fel este şi cu filmul acesta: spectaculos, palpitant! De aceea, este recomandarea mea :).

Articolul precedent Turcia este destinația ideală pentru următoarea vacanță
Articolul următor De ce sunt femeile atât de perverse?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!