Acasă Educatie Descopera Topul meu. Parfumuri pe care nu pot să le uit

Topul meu. Parfumuri pe care nu pot să le uit

1
Topul meu. Parfumuri pe care nu pot să le uit
Badiah

Cum spuneam și într-un articol precedent, parfumul este un accesoriu care nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei. Apoi, urmează alegerea lui. În funcție de PH-ul pielii, de stil, de vestimentație, îți poți alege esența care să te reprezinte cu cinste și care să te învăluie într-o notă unică.

Gusturile nu se discută, tocmai de aceea, acest articol nu este o recomandare, ci doar o prezentare a parfumurilor care, de-a lungul timpului, mie mi-au făcut ziua mai frumoasă, mi-au dat un plus de încredere și și-au făcut un loc sigur în mintea mea.

Badiah Gold
Badiah Gold

Parfumul care îți rămâne sub piele

  • Îmi plac parfumurile mai puțin comune, care creează dependență. Cu siguranță, nu există o esență pe care să o port doar eu, numai dacă mi-o prepar singură, însă nu am ajuns la stadiul ăla încă.

Badiah by Junaid

Revin la esențele arăbești, căutate, mai nou, de tot mai multe femei. Eu, din fericire, am avut ocazia să le cunosc când încă nu se comercializau în București și primul parfum pe care l-am încercat și care m-a vrăjit de la prima aplicare a fost Badiah by Junaid. Este un parfum unisex, dar care, din punctul meu de vedere, se potrivește mai bine unei femei care-și dorește să iasă din anonimat. O femeie altfel, sofisticată, căreia nu îi plac „uniformele” și care iubește aromele animalice, pregnante.

Pentru mine, este cel mai bun parfum, cu o persistență peste medie, care întoarce capete cu siguranță și care nu va trece niciodată neobservat. Bine, acum, pentru că a devenit o modă a esențelor arăbești, este posibil ca Badiah să nu mai fie o necunoscută.

Parfumuri care merită încercate măcar o dată în viață

Nu mi-au plăcut niciodată parfumurile fresh și nici nu mi se potrivesc, dar, un fresh-oceanic este altceva.

Acqua di Gio
Acqua di Gio

Acqua di Gio – Armani

Deși este un parfum vechi, lansat in 1995, și-a păstrat autenticitatea și încă face furori. După el, au mai fost scoase și alte esențe, având la bază primul Acqua, dar, parcă niciunul nu a fost atât de reușit. Este un floral fructat, verde, proaspăt, care te duce cu gândul la diminețile de primăvară. Notele de vârf sunt bujor, lămâie, ananas și frunze de bananier, iar dulceața este dată de notele de bază: mosc, ambră și lemn de santal.

White Patchouli – Tom Ford

Sunt sigură că multe femei îi știu, poate și domnii sunt familiarizați cu mirosul, pentru că este singurul parfum, din gama Tom Ford, altfel. Are un miros greoi, afumat, ambrat, tămâios, pe care nu orice femeie îl poate digera, dar tocmai aceasta combinație ciudată îl face atât de special.

Moon Auod
Moon Auod

Top parfumuri de iarnă pe care vreau să le testez

Parfumurile franțuzești de nișă, Montale, reprezintă o altă gamă la modă și în România. Oameni sunt sceptici atunci când vine vorba să cumpere un parfum fără să îl testeze înainte. Eu am riscat și am achiziționat un Montale, Blue Amber, în urma unor recenzii și a unei descrieri bine făcute. Am ales bine, dar m-am oprit acolo. Prețurile lor sunt ușor piperate, dar merită toți banii. Morosul îți rămâne pe piele până la două zile. Intense Cafe, Honey Aoud, Moon Aoud sunt trei dintre variantele Montale pe care le-am testat în parfumerie și care merg perfect pentru sezonul rece care bate la ușă.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!