Acasă TOP Trei lucruri uimitoare pe care nu le știați despre Facebook

Trei lucruri uimitoare pe care nu le știați despre Facebook

0
Trei lucruri uimitoare pe care nu le știați despre Facebook
Social Media

Recunosc. Nici mie nu mi-a venit să cred când le-am aflat. Primul nu mi-l imaginam niciodată posibil, dar nici următoarele două nu sunt mai prejos. 

Salariul lui Mark Zuckerberg este de 1 dolar pe lună

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, are o avere de aproximativ 62 de miliarde de dolari în acest moment, care crește vertiginos de la an la an. Totuși, începând cu 2013, Zuckerberg câștigă din postura de CEO al companiei un salariu de 1 dolar pe lună, apelând la un tertip prin care este considerat voluntar. Este o strategie prin care Zuckerberg dorește să arate că nu este interesat de bani, ci în primul rând de produsul pe care îl oferă.

Mark dorește astfel să atragă alături de el investitori de top care să cumpere acțiuni Facebook. Desigur, el deține la rândul său acțiuni, acesta fiind și motivul principal pentru averea sa fabuloasă. În același timp, specialiștii în finanțe spun că Mark Zuckerberg și-a stabilit acest salariu ridicol pentru evitarea taxelor.

47% dintre utilizatori nu s-au logat niciodată de pe laptop sau PC

Un alt amănunt uimitor despre Facebook, care arată la ce nivel a ajuns tehnologia smartphone, este acela că 47% din utilizatorii acestei platforme nu s-au logat niciodată de pe un laptop sau de pe un PC, ci doar de pe telefonul mobil personal.

Sunt peste 270 de milioane de conturi false pe Facebook

În acest moment sunt peste 270 de milioane de conturi false pe celebra platformă online, statistică recunoscută oficial de creatorii Facebook. Compania lucrează intens pentru a împiedica aceste situații și înăsprește regulile pentru deschiderea unui cont cu fiecare ocazie. Așa că, până va fi pus la punct sistemul perfect de înregistrare, gândiți-vă de două ori înainte să vorbiți cu cineva necunoscut pe Facebook.

Pe mine mă găsiți și pe Instagram, acolo unde sunt ceva mai activă decât pe Facebook. Activă la pozat 😁.

Articolul precedent Topul meu. Parfumuri pe care nu pot să le uit
Articolul următor Filmul de weekend: Gardienii destinului
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!