Acasă Carti TU CE CĂRȚI COMANZI? Ai reduceri și transport gratuit

TU CE CĂRȚI COMANZI? Ai reduceri și transport gratuit

0
TU CE CĂRȚI COMANZI? Ai reduceri și transport gratuit

Lume, lumeee! Avem reduceri și transport gratuit de la toate editurile de mai jos ❤️. Ia-ți acum toate cărțile pe care le dorești, la preț redus.

🔥Libris: Cărți la 10 RON

🔥Cărturești: Nemira 2+1

🔥Bookzone: Cărți sub 20 RON

🔥Litera: Reducere cărți 50% și transport gratuit

„Eu mi-am imaginat întotdeauna Paradisul sub forma unei biblioteci, alte persoane consideră că ar fi o grădină, alții și-l pot închipui ca un palat, eu l-am imaginat întotdeauna ca o bibliotecă și aici mă aflam eu…” — Jorge Luis Borges

Articolul precedent Editura LIZUKA și CĂRȚI PENTRU COPII: Cum a ajuns seria Kate Hosford în România
Articolul următor 3 mai 1986. Lecții de viață
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!