Acasă Arhiva Ultima zi cu 2+2 gratis pe Elefant și mii de cărți reduse pe Libris

Ultima zi cu 2+2 gratis pe Elefant și mii de cărți reduse pe Libris

0
Ultima zi cu 2+2 gratis pe Elefant și mii de cărți reduse pe Libris

Vântul tomnatic și soarele ascuns printre nori ne reamintesc că vor veni zile în care vom petrece mai mult timp în casă. Așa că editurile continuă cu reduceri la mii de titluri.

VEZI AICI REDUCERILE DISPONIBILE PE ELEFANT

Știți deja în ce constă oferta, v-am ținut la curent și în zilele trecute cu aceasta. Cumpărați două cărți, iar două le primiți gratuit. Ce poate fi mai plăcut decât să și primești atunci când plătești? 😉

De asemenea, cei de la Libris nu sunt mai prejos. Astăzi au reduceri de până la 40%, iar weekendul acesta este dedicat celor de la Litera, care au reduceri la cărți de până la 50%. Toamna-i scurtă, dar vine iarna, așa că dați un click și vedeți toate ofertele din acest weekend :P.

VEZI AICI REDUCERILE DISPONIBILE PE LIBRIS

Articolul precedent SuperOfertele de joi. Elefant.ro vine cu oferta de 2+2 gratis.
Articolul următor Recenzie: „Dragostea pe strada mea” de Roxana Brănișteanu
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!