Roxana Branisteanu
Roxana Branisteanu

Libris și Elefant dau ultima strigare a reducerilor de vară. Avem în continuare cărți ieftine pe ambele site-uri, însă fiecare și-a ales o strategie diferită. 

Ultima zi de vară cu reduceri majore la cărți

Dacă Elefant merge în continuare pe ideea de reduceri la cărți de orice gen, Libris le oferă o mare bucurie copiilor, făcând reduceri majore la toate cărțile pentru micuți. Din ce am văzut, site-ul celor de la Libris merge foarte greu, ceea ce înseamnă că părinții s-au înghesuit să le ofere cadouri copiilor lor.

elefant.ro

libris.ro

Ambele oferte sunt valabile doar azi, 29 august 2019.

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ