Roxana Branisteanu carti
Roxana Branisteanu carti

Libris a fost la înălțime pe toată durata lunii octombrie. Putem profita până la finalul lunii octombrie de nici mai mult, nici mai puțin de 14 promoții pe site-ul acestei librării!

Ultimele două zile cu 14 promoții pe Libris

Fără îndoială, cea mai tare promoție este 2+1 GRATIS la toate titlurile NEMIRA. Ideea e simplă și probabil v-ați obișnuit cu ea de pe Elefant: la fiecare trei cărți comandate, una dintre ele este oferită în mod gratuit.

 VEZI AICI TOATE CELE 14 PROMOTII ACTIVE PE LIBRIS IN ACEST MOMENT 

Însă cei de la Libris nu s-au oprit aici. Au active alte 13 promoții extrem de interesante, la care se aplică reduceri importante. Spre exemplu, titlurile din gama HUMANITAS și POLIROM au reduceri de 20% în această perioadă, în timp ce cărțile din editura BADEA, dedicate școlarilor, au reduceri chiar și de 40%.

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ