Un alt început…

0
Un alt început…
iedera-800x500_c
Gata și cu acest loc de muncă. Ceea ce nu mă întristează decât dintr-un anumit punct de vedere, și anume că iar mă lovesc de începuturi, de un nou loc de muncă, de schimbări. Din fericire, am găsit repede, tot în presă. A fost o experiență plăcută, cred că am învățat ceva din meseria asta de jurnalist sportiv.
Știam că lumea e dură, mizerie e peste tot.
Mă întreb doar… prin câte trebuie să mai trec și câte job-uri trebuie să mai am pentru a-mi găsi liniștea și stabilitatea? De la reporter la recepționeră, asistent manager, dealer de cazino și iar reporter pare că am străbătut nouă mări și nouă țări. Sunt conștientă, stabilitatea unui job nu o au mulți, nu știi niciodată ce se întâmplă pe viitor în orice domeniu te-ai angaja. Dar măcar să știi ce vrei, nu? Iar eu încă nu am habar.
Tot ce pot să fac este să rostesc cele trei cuvinte magice, așa cum am învățat să o fac de-a lungul timpului: Mulțumesc, Iartă-mă, Ajută-mă…
Articolul precedent Câte poți, suflete, să-nduri?
Articolul următor Is it love?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!