Acasă Educatie Frumusete Unghii perfect sănătoase, fără exfoliere, cu un tratament făcut în casă

Unghii perfect sănătoase, fără exfoliere, cu un tratament făcut în casă

0
Unghii perfect sănătoase, fără exfoliere, cu un tratament făcut în casă

nail-art-25

De ceva timp, îmi fac manichiura singură. Başca, am făcut şi pentru vreo două-trei prietene, care m-au sfătuit să îmi fac puţină publicitate şi să încep să fac un ban din asta. Doar că ele uită un lucru: eu stau prost la capitolul răbdare. În plus, n-am făcut vreun curs în sensul acesta şi n-aş putea cere bani doar aşa, pentru ceea ce am învăţat eu din perioada în care mi se făcea manichiura.

În schimb, vă pot da câteva dintre ponturile pe care le folosesc pentru mine, de consideraţi că vă ajută. Sunt adepta naturaleţii, aşadar, deşi sunt foarte în trend unghiile cu gel, eu am rămas la unghiile mele naturale. Nu zic că nu-mi plac celelalte, ador să văd o femeie cu unghii perfecte (nu cele lungi, de witch, nu sunt stilul meu).

Înainte aveam această problemă, a exfolierii unghiilor. Şi am găsit un tratament simplu, naturist, care nu-mi aparţine, dar vedeţi imediat sursa.

Înainte de a începe să tai cuticulele şi pielea moartă de pe lângă unghie, folosesc un balsam natural, preparat din iaurt şi sare grunjoasă. Yep, atât de simplu este :). Apoi le ţin pentru cinci-zece minute în ulei de măsline călduţ.

„Pentru a avea unghii sănătoase şi frumoase, am descoperit un balsam natural pentru îngrijirea unghiilor. Iată reţeta mea: amestecaţi sare grunjoasă cu iaurt, care vă ajută să curăţaţi unghia şi cuticulele, efectuând un masaj, după care vă spălaţi rapid cu multă apă, de la cald la rece. Mişcarea vă ajută şi în acest caz. Pentru a creşte mai mult circulaţia sângelui , strângeţi şi deschideţi pumnul puternic. Efectuaţi de zece ori aceasta mişcare”, spune Florentina Opriş, de care sigur aţi auzit.

Articolul precedent …Şi am zis PA!
Articolul următor Ce mâncăm azi de post?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!