AcasăTOPVestimentaţia, în sezonul de tranziţie. Ce purtăm toamna

Vestimentaţia, în sezonul de tranziţie. Ce purtăm toamna

Published on

spot_img

Toamna şi-a intrat deja în drepturi, destul de plăcut aş zice. Temperaturile sunt normale pentru perioada aceasta de la jumătatea lui octombrie. Așadar m-am gândit să împărtăşesc cu voi câteva idei de ţinute, pe care le-am găsit şi testat în magazine. Cu un buget normal şi timp să cauţi cele mai bune oferte, îţi poţi crea trei-patru ţinute perfecte, în care, evident, să te şi simţi confortabil. 

Cele mai multe dintre noi, femeile, ne dorim să fim în tendinţe. Poate nu ne permitem să fim îmbrăcate ca pentru „Săptămâna Modei” de la Paris sau Milano, dar cred că putem improviza ceva drăguţ şi fashion totodată.

Se poartă culorile vibrante şi luminoase

Toamna este, de regulă, în culori de gri, maro, arămiu, culori care îţi creează, pe alocuri, senzaţia de monotonie sau apatie. Tocmai de aceea, anul acesta, specialiştii recomandă culorile vii, luminoase, vibrante, care să te scoată din zona de sumbru şi să îţi înveselească vremea bacoviană. Tocurile înalte, stiletto, sunt, în continuare, nelipsite din garderoba unei femei şi, alături de un costum monocrom creează imaginea perfectă a femeii de afaceri, a femeii puternice, încrezătoare şi sigură pe ea. Vedeta acestei toamne este însăşi culoarea sezonului, maro, dar, asociată cu nuanţe vibrante.

Caciuli 2018
Caciuli 2018

Căciula şi bereta, must-have-ul sezonului de toamnă

Căciula clasică este, în continuare, în trend. Da, vorbim despre fesul pe care îl purtăm iarna, când este ger şi zăpadă. În acest sezon de tranziţie, se poartă în orice formă sau culoare, iar specialiştii recomandă să fie purtat la orice ţinută de stradă care se doreşte a fi cool.

Berete 2018
Berete 2018

De asemenea, bereta, care în anii trecuţi era o opţiune, acum este un must have. Purtată franţuzeşte, pe o parte, colorată viu, cu siguranţă va fi o pată de culoare în vestimentaţia ta.

Ţinute chic şi în tendinţe pentru toamna 2018

Puloverele supradimensionate şi rochiile midi tricotate sunt încă în trend şi cred că vor fi în fiecare an, pentru că reprezintă o ţinută comodă şi călduroasă. În plus, dacă e gândită bine şi accesorizată inspirat, ar putea deveni o opţiune în tendinţe, care să întoarcă multe capete, şi nu doar pe ale bărbaţilor.

Dacă alegi puloverul supradimensionat, automat, în jos, trebuie să optezi pentru ceva strâmt, pantaloni sau jeanşi. În picioare poți alege să porți teneşi, pantofi sport sau chiar ciocate, de preferat cu ţinte, curele şi-n culori amestecate. Pălăria ar putea fi piesa de rezistenţă, câtă vreme este aleasă perfect pentru forma feţei tale.

Tinute toamna 2018
Tinute toamna 2018

Cizmele peste genunchi sau cele de cauciuc nu ar trebui să lipsească niciunei femei. Odată pentru că vremea ploioasă de toamnă o cere şi apoi pentru că, deşi sunt simple cizme de cauciuc, te pot scoate din anonimat, dacă alegi inspirat, cum ar fi o cămşă army, în carouri, lungă sau chiar o rochiţă în cloş, de sezon.

 

 

 

Ultimele Articole

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa, dar și câte perechi,...

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

More like this

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa

Ce ochelari mi-am luat cu 3000 RON de la Lensa, dar și câte perechi,...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!