AcasăLifestyleViața de noapte în București: Freddo Bar&Lounge

Viața de noapte în București: Freddo Bar&Lounge

Published on

spot_img

Centrul Vechi este una dintre atracțiile Bucureștiului, mai ales pentru străini. Indiferent de anotimp, de vreme sau perioadă, Centrul Istoric din Capitală este zonă de pelerinaj, distracție, relaxare și întâlnire pentru mulți dintre noi. Acolo se dă ora exactă sau startul distracției de noapte.

Ca să exemplific, am ales Freddo Bar&Lounge, unul dintre cele mai populate și căutate localuri. Atât pentru varietatea muzicii, cât și pentru calitatea personalului, a produselor și a evenimentelor pe care le organizează frecvent.

De ce merită să ieși la Freddo

Cum spuneam și mai sus, Freddo este considerat unul dintre locurile frecventate de lumea bună, fie că vorbim de bucureșteni, provinciali sau străini. Este o oază de lux manifestat printr-o terasă mare de lemn, cu mese și scaune albe, tavan decorat inspirat, muyică variată, haine scumpe și oameni cu dare de mână. Dacă mergi pe timp de zi, mă refer, după ora prânzului, atunci când se deschid obloanele, poți servi masa, fie că vorbim de prânz, cină sau o simplă gistare, pentru că meniul pus la dispoziție este variat, iar preparatele sunt foarte bune. Muzica esta antrenantă, grație celor mai talentați DJ. E drept, începi să îi simți vibrația odată cu lăsarea serii, când începe viața de noapte.

Freddo terasa
Freddo terasa

Cât te costă o noapte în Freddo

Freddo este un loc primitor, dovadă stă faptul că, de fiecare dată când am fost prin zonă, fie că voiam să poposesc pentru o cafea, fie că eram doar în trecere, mesele erau pline și, dacă aș fi vrut să rămân, trebuia să mă înarmez cu răbdare până se elibera prima masă. Prețurile nu lasă de dorit. Deși are clienții lui, și nu puțini, și nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind preferat altor localuri similare din Centrul Vechi, Freddo te întâmpină cu prețuri decente. 12 lei o limonadă, 10 -15 lei o cafea, pizza, aproximativ 20 de lei și este foarte bună, o salată 30 de lei, iar înghețata, de asemenea, foarte bună, 16 lei.

Cum ajungi la Freddo Bar&Lounge

Accesul este facil. Odată ajuns în Centrul Vechi, zona 0 a Capitalei, indiferent pe care dintre străduțe vrei să mergi, ai de parcurs maximum 10 minute, pe jos, asta doar dacă nu te duci la ora 00:00 sâmbătă sau vineri seara, atunci când nu ai loc să arunci un ac și trebuie să îți faci loc printre alți oameni ca să poți merge. Odată ajuns pe strada Smârdan, la numărul 24, vei fi întâmpinat de o domnișoară drăguță care te va invita la o masă.

Freddo interior
Freddo interior

Când e deschis clubul Freddo. Program actualizat

Programul este standard cluburilor și pub-urilor din Centrul Istoric. De duminică până luni, de la ora 10 până la ora 5 dimineața. Așa este în mod normal, dar niciun client nu este dat afară.

 

 

 

 

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Dezvoltare personală, „Matematica iubirii”. Cum am trăit prima experienţă

În ultimii ani, dezvoltarea personală a devenit o activitate la modă, îmbrăţişată de tot...

Topul meu. Parfumuri pe care nu pot să le uit

Cum spuneam și într-un articol precedent, parfumul este un accesoriu care nu ar trebui...

Relaţia la început: Permite-i să te curteze, dă-ţi timp să-l cunoşti!

Tot mai multe relaţii încep ca în poveşti. Fiori, emoţii puternice, inima ce stă...
error: Content is protected !!