AcasăModaVine vara, bine-ţi pare, ia gentuţa la plimbare!

Vine vara, bine-ţi pare, ia gentuţa la plimbare!

Published on

spot_img

230-horoscop-destinatii-de-vacanta-potrivite-zodiei-tale

Spuneam într-un articol anterior că am să scriu despre micul meu proiect. Am să vă spun, într-una din zile, cum a luat naştere această poveste şi cum am ajuns să fiu pasionată de croitorie. Mă întreba cineva zilele trecute (într-un mod ironic) dacă am lăsat scrisul pentru a coase la maşină. Ei bine, nu. Ador să scriu, la fel de mult pe cât iubesc să croiesc. Mai ales că cele două au ceva în comun: ambele necesită puţină imaginaţie şi în ambele ideea se modifică pe parcurs. Atunci când mă apuc să scriu ceva, finalul este cu totul altul decât cel la care m-am gândit iniţial. Iar atunci când mă apuc să fac o gentuţă sau un turban sau orice altceva, produsul arată la final altfel decât aveam în minte când m-am apucat.

Departe de mine gândul de a mă numi designer vestimentar. Sunt înnebunită după shopping. La fel cum nici scriitoare n-am să mă numesc dacă voi publica o carte, chiar şi două. Ambele intră la categoria „pasiuni”. E foarte frumos să faci ce-ţi place, pentru că, atunci când nu pui banii pe primul loc şi faci din suflet, lucrurile ies mult mai bine şi mult mai frumoase :).

Iar acum să vă prezint primul meu produs handmade. Fiecăruia am să-i pun o denumire, care să corespundă imaginii, aşa cum se vede mai sus. Momentan, fotografiile nu sunt chiar cele mai reuşite, dar vom ajunge şi la partea aceea :).

Geanta de plajă „Vaporaş”

Ştiu că vremea ne-a făcut ceva figuri şi este mai frig decât ne-am fi aşteptat, însă aveţi încredere că vor veni şi zilele cu soare. Vara se apropie, iar zilele fierbinţi te vor scoate din casă direct la plajă. Aşadar, pune prosopul, costumul de baie şi crema de protecţie solară, căci apa şi soarele te aşteaptă. Cu gentuţa „Vaporaş” vei avea o vară de vis! Este compartimentată cu buzunar de interior, încăpător pentru telefon, bani şi balsamul de buze care nu trebuie să lipsească din geanta niciunei femei. Şi pentru că nu te las eu aşa, doar cu o geantă, primeşte şi o pernuţă, realizată dintr-un material ce ţine rece, tocmai bun pentru momentele în care te întinzi pe şezlong şi te fereşti de razele puternice ale soarelui.

pernutegeanta_plaja

Preţuri:

Geantă de plajă „Vaporaş”: 15 lei

Pernuţă de plajă: 10 lei

Pentru comenzi, mă puteţi contacta pe Facebook sau pe mail (roxana.branisteanu@yahoo.ro). Multumesc!

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Oud Mood Elixir, parfumul recomandat doamnelor pentru acestă toamnă

Parfumul a creat dintotdeauna o frumoasă poveste de dragoste cu pielea. Indiferent de PH-ul...

Carol I și moda secolului XXI: Bărbații cu barbă

Părul facial are o istorie fascinantă. În Egiptul antic, bărbații de rang înalt își...

MODA 2018: Cum să porți fusta cloș?

Atunci când a fost etichetat ca fiind Michelangelo al vestimentației, Capucci a afirmat: “Nu...
error: Content is protected !!