Cu siguranță acesta nu este cel mai bun clip al meu. Mâna-mi tremura pe steag (steagul pus și ăla de-a-ndoaselea), vocea nu mai zic, setările la cameră nu erau cele mai bune… De fapt, dacă e să fiu sinceră, era pentru a doua oară când mă aflam în fața camerei de filmat. Pentru că am făcut acest video pe la sfârșitul primăverii (hm, cred că la scurt timp după ziua mea de naștere), când nu eram convinsă dacă voi porni vlogul. 

Și iată că ne apropiem de 1 Decembrie, iar între timp am și dat drumul la canalul de pe Youtube. Unii știți deja că vlogul meu apare marțea, așa că am respectat deadline-ul săptămâna aceasta. În plus, de Ziua Națională a României nu vreau să vă uitați la mine pe Youtube sau la televizor, ci m-aș bucura să fiți la paradă și să cântați împreună cu militarii, fie la Alba Iulia, fie la București sau în orice colț de Românie 😊. 

Articolul precedentTEST de cultură generală: FONETICĂ, ORTOGRAFIE ȘI ORTOEPIE
Articolul următorIarna de azi și iarna de ieri
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here