Acasă Descopera Cultura generala TEST de cultură generală: FONETICĂ, ORTOGRAFIE ȘI ORTOEPIE

TEST de cultură generală: FONETICĂ, ORTOGRAFIE ȘI ORTOEPIE

6
TEST de cultură generală: FONETICĂ, ORTOGRAFIE ȘI ORTOEPIE

M-am întristat un pic pentru că nu a mers ideea mea de test-video din vlogul postat data trecută. Dar mi-a trecut repede. Mie-mi place testul și scris, și filmat (deși la cel din urmă muncesc mult mai mult). Dar pentru că nu merge, pentru că publicul nu a considerat potrivit, nu mai fac. Cel puțin nu acum. Poate peste vreo câteva luni 😁. În orice caz, dacă nu v-ați abonat până acum la canalul meu de Youtube, vă invit acum să o faceți:

Așadar, cine a vrut test, să ia de aici. Pe mâncate micul dejun și pe băute cafeaua. Să nu vă doară căpșoarele așa, dis-de-diminață, cu alde test cu de toate, cum pusei și-n titlu: fonetică, ortografie și ortoepie. Pare-mi-se că am băgat și ceva de punctuație. Aveți grijă și la cratime. Partea cea mai tare ar fi să fi greșit chiar eu. N-ar fi de mirare; am urât diftongii și triftongii la școală 😁. Enjoy! 🙂

Articolul precedent RECENZIE: Cine mi-a luat cașcavalul?
Articolul următor VLOG | De ce iubesc România
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

6 COMENTARII

  1. Multumim pentru test, asa mai invata omul (care chiar vrea)! Totusi, la intrebarea a II-a sunt 4 greseli, nu doar 3: la sfarsitul frazei lipseste semnul exclamarii, „!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!