Roxana Branisteanu
Roxana Branisteanu

Nu știu ce se întâmplă în această perioadă, dar librăriile online se întrec în promoții. Bine, impropriu spus librărie online atunci când vorbim despre elefant.ro, care a devenit un fel de mall online. 

Ideea lor e simplă și merge pe principiul 2+1 GRATIS. Se aplică la peste 10.000 de cărți din ofertă, așa că merită aruncată o privire. Această ofertă se va încheia pe 13 august, la ora 23:59

CLICK AICI pentru a vedea toate titlurile disponibile pentru această promoție.

  • Două cărți cumpărate + o carte GRATIS
  • Patru cărți cumpărate + două cărți GRATIS
  • Șase cărți cumpărate + trei cărți GRATIS

elefant.ro%20
Procedura este simplă. Selectați cartea dorită, iar în momentul când veți avea trei, șase sau nouă cărți în coș, la câteva prețul va ajunge la 0  RON (în funcție de tabelul de mai sus).

Am testat și vă pot spune că cei de la Elefant sunt un pic șmecheri. Așa cum vă gândiți deja probabil, vor dispărea prețurile celor mai ieftine cărți din coșul vostru. Partea bună este că multe cărți au reduceri deja, iar Elefant nu are prețuri rele în comparație cu alte site-uri.

Carton Elefant
Carton Elefant

Campania lor se desfășoară în perioada 7-13 august 2019. Spor la cumpărături!

DISTRIBUIȚI
Roxana B
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ