AcasăFilmeVrei sa râzi două ore continuu? Vezi Jumanji!

Vrei sa râzi două ore continuu? Vezi Jumanji!

Published on

spot_img

Unii ar spune că nu-i chiar așa grozav. Nu a fost uau, ok. Dar nici prost, cum spun cinefilii. Știu că americanii nu se pricep prea bine să facă sequel-uri și cam distrug povestea originală, dar o să vedeți că ăsta e un film mișto. Eu vă spun că am râs fără oprire, cel puțin în prima parte a filmului. Bine, și starea mea era una grozavă, căci și asta contează. Dar filmul are foarte multe momente de umor. Și nici nu cred că există film în care să fi jucat amuzantul Kevin Hart (Think like a man, act like a lady) şi să npu te distrezi. Numai văzându-l pe el și începi să râzi 😅.

Dacă în 1995, când a apărut primul Jumanji, îl aveam în prim plan pe Robin Williams, iar personajele erau blocate într-un board game, acum, în 2017, îl vedem pe Dwayne Johnson, jucând un rol amuzant, iar personajele sunt blocate într-un joc video. Tot aici o mai putem vedea și pe Karen Gillan. Pentru abdomenul și cracii ăia merită și mai mult să vezi filmul 😁. Ok, şi pentru „The Rock”. Doamne, dar mare mai e omul ăsta! Serios,… prea mare! Nu pot să cred că era genul meu de bărbat preferat în copilărie. Cum să-ţi placă aşa musculos? Nu, nu, prea mare, am zis bine :D. Îi șade bine, totuși, chiar și când are astfel de roluri, nu doar în filme de acțiune, unde arată foarte multă seriozitate. Îi stă bine și când face pe prostuțul, că așa îi cere rolul. Adică un bărbat care sărută biata fată pe toată fața, cu limbă, cu bale etc 😁.

Personajele

Avem patru personaje care ni se prezintă la început: fata obsedată de selfie-uri, de atentie și de Facebook (am preluat o chestie interesantă de la ea: Atinge-ți cerul gurii cu limba atunci când vrei să provoci un bărbat; zău, pe-asta chiar nu o știam 😁. Apropo de rolul ei, am eu o vorbă, cum că în orice piți este și ceva bun, poate un strop de modestie și de empatie se regăsesc)); un tip de culoare, foarte plin de el, ce este in echipa de fotbal a școlii, un tocilar obsedat de jocuri video și fata timidă și anti-socială. Cu toții sunt pedepsiti și ajung în detentie, unde găsesc jocul Jumanji și sunt prinși în el, după ce își alege fiecare, în glumă, ce personaj vrea să fie și devine cineva. Iar de aici încep “Aventurile în junglă”.

“Jumanji: Aventuri în junglă/ Jumanji: Welcome to the Jungle” s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 36 de milioane de dolari, potrivit cifrelor furnizate de boxofficemojo.com.

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

TU Ai văzut serialul ”YOU” de pe Netflix?

TU poate ești un cinefil mai mare decât mine, dar eu rar aleg să...
error: Content is protected !!