Acasă Lifestyle Ce poți face în două minute, cu o singură mână?

Ce poți face în două minute, cu o singură mână?

0
Ce poți face în două minute, cu o singură mână?

Încep eu, da? 😜
Cu dreapta, de regulă. Așa funcționează la mine :).

Spălat pe dinți. Apeși pe butonașul minuscul al periuței și o lași să-și facă treaba.

Cafea. La ibric. Tare. Ca să meargă cu lapte. Zahăr brun (dacă nu e brun, atunci deloc). Fierbe singură, nici aici n-ai nevoie de două mâini.

Poți să dai “start” pe butonul mașinii de spălat în care ai aruncat rufele seara trecută.

Poți să dai scroll pe Facebook. De plictiseală. Că pentru un pic de amor, ă, pardon, umor am vrut să zic 😁, poți intra, cu un singur click, cu un deget, pe roxanab.ro ;).

Poți da drumul la muzică. Și poți înfuleca un sandwich-triunghi proaspăt scos din toaster. Rapid așa, ca un pelican.

…Mai am și altele în minte, dar vă las pe voi acum 😜. A, să vă zic de unde ideea. Că poate o să ziceți că am căpiat :))). Mai demult, m-am tăiat la un deget. Rău de tot. A trebuit bandajat. Și, evident, a trebuit să mă cam descurc cu o mână vreo câteva zile. Na, mă gândeam doar că se mai întâmplă și altora. Știu, știu, nu era nevoie de explicații 😁.

Articolul precedent H&M și “maimuțele”. Sau cum să faci rasism intenționat
Articolul următor Vrei sa râzi două ore continuu? Vezi Jumanji!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!