Acasă Calatorii București YARD SALE iCarte, iParte aduce scriitori și expozanți împreună

YARD SALE iCarte, iParte aduce scriitori și expozanți împreună

0
YARD SALE iCarte, iParte aduce scriitori și expozanți împreună
YARD SALE iCarte, iParte vine la voi în scurt timp, aducând scriitori, cititori și expozanți în același loc! Așadar, ce faci sâmbătă, pe 23 septembrie, între orele 09.00-18.00?:)
Te așteptăm la marele eveniment Yard Sale, care are loc DOAR o dată pe an! Expozanții vor avea produse la standurile lor, iar invitații vor întreține atmosfera cu povești de succes.
Eveniment: YARD SALE by iCarte, iParte
Data: 23 septembrie 2023, orele 09.00-18.00
Locație: Str. Paris nr. 12 (SVN Credit)
Invitați: scriitorii Camelia Cavadia, Radu Paraschivescu, Emilia Toma, Liviu G. Stan, Rusanda Davideanu (expert Brand Personal), Alin Comșa (Public speaker)

Expozanți: persoane care vor aduce din comorile personale, de la cărți, bijuterii (chiar hand-made) până la haine și alte obiecte de artă locală

Muzică Live: Maria Roxana Șerban

Food Truck: Pizza cu Fomizza de la Radu Darie

Partener media: Radio TaNăNaNa

Parteneri: vinul este oferit de Vinuri Shop pentru cei care vizitează târgul. Pentru expozanți vor fi și smoothie-uri oferite de Sloop (plus apă și cafea).

Situat în inima Bucureștiului, pe str. Paris nr. 12 (în spate la Guvern), Yard Sale – event este locul ideal în care poți sta într-o comunitate de oameni care apreciază arta și cultura. Mai mulți expozanți pasionați își vor aduce comorile personale. De la cărți, bijuterii (chiar hand-made) până la haine și alte obiecte de artă locală, veți găsi cu siguranță ceva ce vă va cuceri inima. Mai mult, veți găsi la noi o pizza delicioasă și un vin rece, pentru a vă menține energizați pe tot parcursul zilei!

Cine sunt invitații la acest eveniment?

Un moment deosebit al acestui eveniment va fi dat de sesiunile de lectură și discuțiile cu invitați speciali – scriitori renumiți din comunitatea noastră. Camelia Cavadia, Radu Paraschivescu, Emilia Toma și Liviu G. Stan – alături de mine, organizatoarea evenimentului, Roxana Brănișteanu – vor discuta cu voi despre procesul de creație, inspirație, rolul scriitorului român de astăzi (cât de ușor sau cât de greu este să fii scriitor în România) și multe altele.
Vă îndemnăm să participați la aceste discuții interactive și să aflați secretele literare direct de la autorii lor! Nu în ultimul rând, public speakerul Alin Comșa a scris o carte despre Veronica Micle și Mihai Eminescu, un dicționar al comportamentelor eminesciene despre care nu știați. Și tot în această zi minunată de toamnă vine Rusanda Davideanu, expert în Brand Personal, care ne va povesti cum ajunge o idee la afacere de succes. Iar dacă mai puteți petrece, continuăm cu muzică live pe parcursul zilei. Pregătiți-vă pentru o zi plină de descoperiri, conversații interesante și inspirație literară la evenimentul nostru „Yard Sale”. Să ne vedem cu bine și să petrecem o zi minunată împreună!:)

INTRARE LIBERĂ!

Afiș realizat de Ada Popa, Povești ilustrate

La ce oră vin invitații?

Începând cu ora 11.00, scriitoarea Camelia Cavadia va sosi și va vorbi despre piața de carte din România, dar și despre rolul scriitorului român de astăzi, cât de greu sau cât de ușor este să fii scriitor în România. Alături de ea, va fi și scriitoarea Emilia Toma, care va dezbate cu noi despre ateliere de scriere creativă, dacă sunt sau nu ajutătoare pentru cei care doresc să scrie o carte.

De la ora 14.00, vor sosi și ceilalți invitați – Liviu G. Stan și Radu Paraschivescu – iar vizitatorii se vor bucura de o discuție interesantă, amândoi fiind scriitori cu un nume cunoscut în piața de carte românească.

Evenimentul continuă cu Rusanda Davideanu, care ne va povesti despre cum îți creezi un nume atât în piața de carte, cât și în ceea ce privește un business. Evenimentul continuă cu muzică live, în curtea de pe strada Paris nr. 12. Maria roxana Șerban va avea două momente în care va cânta, o dată în prima parte a zilei, iar al doilea în cea de-a doua, nu înainte de a ne povesti despre pasiunile sale, cum să descoperi ceea ce iubești să faci și să aduci astfel de activități în viața ta sau chiar să le fructifici ca job.

Și pentru că Expozanții au un rol important în cadrul acestui eveniment, unii dintre ei ne vor și povesti despre cum au început o mică afacere de la o simplă idee și, mai ales, de la pasiune. De exemplu, Reya și Adela – poete și scriitoare, pasionate de cărți și de artă, au creat Mare Skandal, un magazin de haine, accesorii și cărți preloved, care promovează creativitatea și sustenabilitatea – ne vor împărtăși din experiența lor și cum au dat naștere acestui vis.

Ce este acela un YARD SALE?

Yard Sale este un termen care vine din engleză și s-ar traduce prin ”talcioc în curte”. Exact asta se întâmplă și în cadrul evenimentul din 23 septembrie 2023, unde oamenii vând produse personale în curtea de pe str. Paris nr. 12, la sediul SVN Credit, de la care puteți primi oricând consultanță financiară, indiferent că doriți să achiziționați o casă ori aveți nevoie de sfaturi în zona de business.

Cărțile, hainele, bijuteriile și alte produse pe care le au expozanții sunt vândute direct de aceștia, sunt în stare bună și au prețuri decente. Majoritatea vânzătorilor nu vin la acest eveniment neapărat pe ideea de a face mulți bani. O dată vin pentru că țin la conceptul de se bucura și alții de lucruri faine, iar un Yard Sale este locul ideal pentru a le da mai departe. Iar în al doilea rând vin pentru evenimentul în sine.

Yard Sale by iCarte, iParte este un concept unic în România și are loc, momentan, o dată pe an. Speakerii sunt oameni de succes, care au o carieră în spate și care vor da mai departe din cunoștințele lor. La fel ca toate evenimentele iCarte, iParte, și Yard Sale – event are scopul de a încuraja interacțiunea între oameni, îndeosebi între cititori, promovând cititul și scriitorii români contemporani. Vizitatorii vor putea discuta, la un pahar de vin, despre literatură, achiziționând titluri interesante de la standurile expozanților, cât și alte produse din zona artei.

Vom avea momente cu scriitorii mai sus menționați – Radu Paraschivescu, Camelia Cavadia, Liviu G. Stan și Emilia Toma – dar și cu Rusanda Davideanu, care este expert în Brand Personal și care are o poveste de succes în spate (ea a fondat Bookleta, care nu există pe piața românească – genți create special pentru cititori), cât și muzică live, unde Maria Roxana Șerban pregătește melodii faine ce vor răsuna în Piața Victoriei. De asemenea, va exista și un food truck unde Radu Darie, care a creat Fomizza și Atelierul de Tarte (și pe care îl puteți vedea în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani), ne va pregăti pizza cu cele mai proaspete ingrediente. Vom avea vin rece oferit de Vinuri Shop, iar expozanții vor primi smoothie-uri proaspete de la Sloop, cât și apă și cafea.

Cine poate fi expozant la acest Yard Sale-event?

Oricine iubește arta poate fi expozant la Yard Sale-event. Poți aduce cărți, haine, bijuterii, tablouri și alte produse pe care le consideri potrivite în cadrul evenimentului. Pentru a te înscrie ca expozant te rog să trimiți un e-mail la office@roxanab.ro.
YARD SALE este un eveniment cultural, aflat la prima ediție, care își propune să unească cititorii și scriitorii într-un cadru prietenos, prin promovarea lecturii. Evenimentul este organizat de mine, Roxana Brănișteanu, creatoarea brandului cultural iCarte, iParte, om de radio, scriitoare, creator de conținut, youtuber și blogger.
Articolul precedent Tabăra de Lectură pentru Adulți. Ograda Bunicilor, Baia de Fier
Articolul următor YOGA and BOOKS by iCarte, iParte: O zi de relaxare și cultură în natură
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!