AcasăArhivaYoga and Books: O zi de relaxare în inima capitalei, cu yoga...

Yoga and Books: O zi de relaxare în inima capitalei, cu yoga și cărți

Published on

spot_img

Pe 3 februarie, cititorii s-au adunat pentru un eveniment captivant denumit „Yoga and Books”, aflat la a doua ediție. Găzduit într-un spațiu prietenos și confortabil, acest eveniment a fost organizat pentru a oferi oportunitatea de a îmbina două pasiuni profunde: yoga și lectura.

Eveniment: Yoga and Books

Organizator: iCarte, iParte cu Roxana Brănișteanu

Instructor Yoga: Corina Cepoi

Locație: Parcul Drumul Taberei

Parteneri: Kaya Holistic, Sloop, Heidi Chocolate, Bunica gătește

Data: 3 februarie, ediția a II-a

Foto realizată de Gina Soare

Sesiunea de Yoga: Relaxare pentru minte și suflet

În cadrul evenimentului, Corina Cepoi, un instructor de yoga dedicat, a condus sesiunea relaxantă de yoga, oferind participanților ocazia de a-și conecta mintea și corpul prin mișcări conștiente, respirație profundă și meditație. Cu o abordare calmă și îndrumătoare, Corina a ghidat participanții într-o călătorie interioară, ajutându-i să-și elibereze stresul și să-și regăsească echilibrul interior.

Atelierul de Books cu Roxana: Schimb de cărți și discuții literare

După ce și-au încărcat bateriile prin intermediul sesiunii de yoga, participanții au intrat în atmosfera plăcută a atelierului de cărți. Aici, au fost încurajați să împărtășească și să descopere noi titluri prin intermediul unui schimb secret de cărți. Fiecare participant a adus o carte preferată, împahcetată astfel încât să nu i se vadă titlul, și a plecat acasă cu una nouă, contribuind la crearea unei comunități de cititori împărtășind pasiunea pentru lectură.

Atelierul de cărți nu a fost doar despre schimb de cărți. A fost și un spațiu de discuție și conectare. Participanții au avut șansa să-și împărtășească impresiile despre cărțile lor preferate, să descopere noi titluri și să discute despre impactul lecturii asupra vieților lor. Împreună, au creat un mediu prietenos și inspirant în care să exploreze lumi noi și să împărtășească idei și povești.

Foto realizată de Gina Soare

Explorarea culinară: Cafea, Ceai, Smoothie-uri și Delicii de Casă

Kaya Holistic, care a găzduit evenimentul în cafeneaua centrului, i-a servit pe participanți cu ceai și cafea/capuccino. Partenerii evenimentului, Sloop, Heidi și Bunica gătește au completat atmosfera primitoare oferind o varietate de băuturi și gustări delicioase, de la smoothie-uri și ciocolată până la salam de biscuiți și prăjitură cu vișine proaspăt făcute. Aceste momente de pauză au fost adăugate în mod perfect programului zilei, creând o atmosferă caldă și primitoare în care participanții să se simtă încurajați să socializeze și să se bucure de momentele lor de relaxare.

De ce Yoga and Books

Yoga and Books este mai mult decât un simplu eveniment. Este o experiență de comuniune, explorare și conexiune. Prin intermediul sesiunii de yoga și a cărților, participanții descoperă calea către o viață mai echilibrată, mai bogată și mai împlinită. Cu promisiunea de noi aventuri literare și momente de reflecție interioară, această întâlnire a fost, cu siguranță, una de neuitat pentru toți cei implicați.

Foto realizată de Gina Soare

Combinația dintre practica yoga, explorarea cărților și momentele de răsfăț culinar a creat un eveniment echilibrat și reconfortant, lăsând participanții cu amintiri pline de bucurie și inspirație pentru a continua să își îmbogățească viața prin mișcare, lectură și conexiuni umane autentice.

În concluzie, Yoga and Books a fost un eveniment memorabil care a îmbinat perfect relaxarea, introspecția și bucuria lecturii. Cu o combinație de activități inspirate și atenție la detalii, participanții au plecat cu inimile și mințile îmbogățite, pregătiți să integreze această experiență în călătoria lor personală către echilibru și cunoaștere.

Următorul eveniment Yoga and Books va avea loc pe 23 martie, tot la Kaya Holistic, sub atenta organizare a brandului cultural iCarte, iParte, alături de Corina Cepoi și roxana Brănișteanu. Înscrieri la numărul de pe afiș:

GALERIE FOTO realizată de GINA SOARE

Ultimele Articole

Books and Wine: Atelier de poezie, vin și tombolă cu premii

Dragi iubitori ai culturii, avem vești extraordinare pentru voi! Pe 1 martie, cu ocazia...

Praga în 4 zile: Ce am vizitat și cât a costat

M-aș lăuda cu faptul că am vizitat Praga în patru zile, dar aș spune...

Cum a fost la primul Book Club din 2024: ”Ora 25”

Am început anul 2024 cu un nou club de lectură, "Ora 25", de C....

RECENZIE: 3 Mai – Versuri, de Cristina Chilianu

Cât de mare să fie coincidența să ajungă în mâinile mele o carte care...

More like this

Books and Wine: Atelier de poezie, vin și tombolă cu premii

Dragi iubitori ai culturii, avem vești extraordinare pentru voi! Pe 1 martie, cu ocazia...

Praga în 4 zile: Ce am vizitat și cât a costat

M-aș lăuda cu faptul că am vizitat Praga în patru zile, dar aș spune...

Cum a fost la primul Book Club din 2024: ”Ora 25”

Am început anul 2024 cu un nou club de lectură, "Ora 25", de C....
error: Content is protected !!