AcasăArhivaBooks and Wine: Atelier de poezie, vin și tombolă cu premii

Books and Wine: Atelier de poezie, vin și tombolă cu premii

Published on

spot_img
Dragi iubitori ai culturii, avem vești extraordinare pentru voi! Pe 1 martie, cu ocazia celei de-a VII-a editii a evenimentului Books and Wine, ne pregătim să celebrăm Mărțișorul într-un mod cu totul special. Va fi o seară dedicată poeziei, vinului bun și a surprizelor literare, astfel încât să vă bucurați de o experiență unică.
Avem, ca de fiecare dată, momente speciale de muzică live, dar și momente pline de magie, cât și surprize literare (vezi mai jos).

Eveniment: Books and Wine

Data: 1 Martie, ora 19.00

Local: A46, Aleea Alexandru 46, București

Invitați: Ligia Pârvulescu (scriitoare)

Atelier de PoezieNeil McGregor (poet)

Magician: Marius Neagu

Muzică Live: Alina Mirică

Prezentator: Carmen Târnoveanu

Host: Roxana Brănișteanu

Parteneri: iCarte, iParte, A46, DrinkStory, Heidi Chocolate, I Wood Be, Teatrul Avangardia, Kaya Holistic, Litera, SVN Credit

Parteneri media: Radio TaNăNaNa, Observator Cultural

Înscrieri: 0734776655 (Whatsap/SMS)

Scriitori și Atelier de Poezie

Books and Wine – Ediția a VII-a – vine ca o ediție specială de Mărțișor, care se mândrește cu o listă de invitați speciali ce vor încânta și inspira publicul. Ligia Pârvulescu este o scriitoare iubită în zona literară din România, iar Neil McGregor are poezii care te trimit în altă lume. Fiecare ne va oferi din cunoștințele sale, iar la Atelierul de Poezie veți avea oportunitatea de a vă descoperi propriul talent literar sau de a vă perfecționa abilitățile existente ori, pur și simplu, de a permite joaca prin cuvinte și rimă.

Muzică live și Trucuri de Magie pentru o seară perfectă

Muzica live nu va lipsi nici de această dată, iar Alina Mirică, o voce tânără și minunat de ascultat, va întregi seara cu acorduri ce vor răsuna în inimile tuturor iubitorilor de artă și cultură.

De asemenea, magicianul nostru preferat, Marius Neagu, vine la iCarte, iParte pentru a ne transmite din nou din magia pe care o creează.

Fotografii realizate de Dragoș Mirea

Vinuri fine și praline

Books and Wine nu ar fi complet fără o selecție rafinată de vinuri cu note fine. DrinkStory ne trimite un Rose – Diamond Averești. La sosire, veți fi întâmpinați cu un pahar de vin, iar pe parcursul serii puteți alege din sutele de sortimente de vinuri de la A46. Pe lângă aceasta, veți avea ocazia să vă bucurați de pralinele excepționale de la Heidi Chocolate, care vor fi nelipsite de pe mese, astfel încât să aducă un plus în zona de creație.

Tombolă: Surprize și cadouri pentru participanți

Pentru a face această seară și mai specială, am pregătit o tombolă plină de premii tentante. Participarea este inclusă în taxa de intrare, iar câștigătorii vor avea șansa de a pleca acasă cu diverse cadouri. Prin urmare, Blind Date with a Book nu va lipsi nici de această dată, iar câțiva participanți norocoși vor primi câte o carte-surpriză pregătită de Editura Litera. Însă asta nu e tot, pentru că toată lumea va avea șansa de a câștiga un premiu, pe lângă cărți. Teatrul Avangardia trimite doi iubitori de teatru la un minunat spectacol, unde aproape niciodată nu găsești locuri, pentru că se ocupă în foarte scurt timp: „Magnolii de Oțel”. Cei de la Kaya Holistic oferă două invitații cadou, fie la Brazilian jiu-jitsu, fie la Yoga sau orice altceva îți face cu ochiul pe site-ul lor. Mai mult, cei de la Litera mai vin cu o surpriză: agende inspiraționale pentru anul 2024, unde să notezi gânduri, idei, program, poate versuri. La SVN Credit primești o consultanță financiară gratuită, dar și un voucher de 500 de lei. Nu în ultimul rând, pentru că esti 1 martie, I Wood Be a pregătit mărțișoare speciale pentru noi.

Fotografii realizate de Dragoș Mirea

Fie că ești un cititor pasionat, un iubitor de vinuri sau pur și simplu un admirator al culturii, vei pleca acasă cu amintiri de neuitat, iar Books and Wine va fi o seară memorabilă în lista de evenimente la care dorești să participi în acest an.

Books and Wine este un eveniment care îmbină cu armonie literatura, magia, vinul și deliciile. Fiți alături de noi și pregătiți-vă să vă lăsați captivați de atmosfera unică pe care o o vom crea împreună!

Ultimele Articole

Praga în 4 zile: Ce am vizitat și cât a costat

M-aș lăuda cu faptul că am vizitat Praga în patru zile, dar aș spune...

Cum a fost la primul Book Club din 2024: ”Ora 25”

Am început anul 2024 cu un nou club de lectură, "Ora 25", de C....

RECENZIE: 3 Mai – Versuri, de Cristina Chilianu

Cât de mare să fie coincidența să ajungă în mâinile mele o carte care...

RECENZIE: Gustul pentru infinit. Însemnările unui Discipol, de Teodor Onea

Cum este să ai norocul să întâlnești un om care să îți devină mentor?...

More like this

Praga în 4 zile: Ce am vizitat și cât a costat

M-aș lăuda cu faptul că am vizitat Praga în patru zile, dar aș spune...

Cum a fost la primul Book Club din 2024: ”Ora 25”

Am început anul 2024 cu un nou club de lectură, "Ora 25", de C....

RECENZIE: 3 Mai – Versuri, de Cristina Chilianu

Cât de mare să fie coincidența să ajungă în mâinile mele o carte care...
error: Content is protected !!