Acasă Filme Zece filme din care să alegi weekendul acesta

Zece filme din care să alegi weekendul acesta

0
Zece filme din care să alegi weekendul acesta
sursa foto: i.ytimg.com

Acum înainte de weekend, pentru că știu că vă plac mult filmele, m-am gândit să vă fac câteva recomandări de filme de tip „must-watch”, care m-au impresionat și au rămas în topul preferatelor mele.

Shawshank Redemption (Închisoarea îngerilor, 1994)

Un deținut condamnat pe nedrept ne arată că speranța e un lucru bun, poate cel mai bun, iar cum niciun lucru bun nu moare, chiar și după ani buni de izolare, oamenii încă te așteaptă cu drag.

The Matrix (Matricea, 1999)

Dacă realitatea virtuală nu e doar pentru distracție, ci ca să te întemnițeze ? Răspunsul e undeva afară, te caută și o sa te găsească dacă vrei asta, alegi pilula albastră și rămâi în ea? Sau cea roșie și afli adevărul?

The Dark Knight (Cavalerul negru, 2008)

Oamenii au nevoie de exemple dramatice pentru a fi treziți din apatie. Un om poate fi ignorat, dar un simbol incoruptibil rezistă pentru totdeauna. Ori sfârșești ca un erou, ori te vezi devenind un golan.

Schindler’s List (Lista lui Schindler, 1993)

Puterea este atunci când avem orice justificare pentru a răni, dar nu o facem. Noi, oamenii, nu putem opri timpul în loc, deci nu avem dreptul asupra vieții altora. Este prezentată drama prin care au trecut evreii în timpul holocaustului. Oricine salvează o viață, salvează lumea întreagă.

Inception (Începutul, 2010)

Well, visele par destul de reale când suntem în ele, doar când ne trezim par ceva deosebit.  Când visăm, intrăm într-o lume care e complet a noastră. Pelicula explorează nivelul cel mai adânc al acestui fenomen cu care ne intersectăm noapte de noapte.

Nobody (Domnul Nimeni, 2009)

Deciziile… Nu ne putem întoarce. De aceea e greu să alegi. Trebuie să faci lucrul potrivit. Dar atât timp cât nu alegi, totul rămâne posibil. Fiecare viață merită trăită și nu ar trebui sa ne fie teamă de moarte, ci că nu am trăit suficient. Ne este expus impactul deciziilor pe care le luăm de a lungul vieții.

I Origins (2014)

Un film spiritual despre ochi, reîncarnare și știință. Ochii ne dezvăluie sufletul. Privește în ochii unui om și vei vedea cine este el cu adevărat. Ochii nu pot să mintă. Ei sunt fereastra sufletului!

Interstellar (2014)

Nu te duce de bună voie în noaptea gândurilor. Iubirea e singurul lucru care transcende spațiul și timpul. Ne-am definit dintotdeauna prin capacitatea de a depăși imposibilul și numărăm aceste momente. Aceste momente când îndrăznim să țintim mai sus, să rupem barierele, să ajungem la stele, să facem necunoscutul cunoscut.

The Wolf of Wall Street (Lupul de pe Wallstreet, 2005)

Singurul lucru ce stă între tine și țelul tău este povestea pe care continui să ți-o spui, adică toate acele motive pentru care nu poți reuși ceea ce ți-ai propus. O comedie neagră bazată pe fapte reale.

 V for Vendetta (V de la Vendetta, 2005. 

De la începutul omenirii, o mână de opresori au acceptat responsabilitatea asupra vieții noastre pe care ar fi trebuit să o acceptăm pentru noi înșine. Prin aceasta, ne-au luat puterea. Făcând nimic, le-am dat-o. Un film despre ideile ascunse din spatele fațadei.

Sunt sigură că te vor impresiona și pe tine! Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!