Acasă Carti Carti dezvoltare personala Zece semne că nu eşti o persoană leneşă, ci un geniu :)

Zece semne că nu eşti o persoană leneşă, ci un geniu :)

0
Zece semne că nu eşti o persoană leneşă, ci un geniu :)
Sursa foto: independent.co.uk

Petreci mult timp în pat, uitându-te în tavan şi vorbind cu tine însuți, mai degrabă decât să faci lucruri care, cel mai probabil, nu îți oferă nicio satisfacție? Atunci ești considerat de familie și de cei din jur o persoană leneșă. Dar se pare că lipsa de motivație și acțiunile rezervate te așază lângă persoanele inteligente și extrem de creative. Chiar dacă sună ca o consolare, nu ești un om leneș, ci un geniu descoperit.
Semnele care ascund un mic geniu sunt:

Vorbești cu tine

Experții spun că acest lucru te ajută să te concentrezi și să îți pui gândurile în ordine, ceea ce duce în final la atingerea succesului dorit.

Ai puțini prieteni

Puținele persoane cu care interacționezi înseamnă mai puțin stres și anxietate socială. În plus, ei știu când trebuie să te lase să te concentrezi asupra bunăstării și atingerii scopurilor.

Ți se pare că stagnezi

Deși poate părea că nu faci nimic, în realitate nu lucrezi, deoarece, ca un geniu, ai prea multe idei și nu știi de care să te ocupi mai întâi.

Faci totul în ritmul tău

Pentru unii oameni, să faci un singur lucru, nu să fii multitasking, poate părea un act de lipsă de chef. În realitate, oamenii leneși își petrec timpul pentru a face cât mai bine treaba.

Găsești totul în dezordine

În timp ce dezordinea poate părea un adevărat haos, ea nu este întotdeauna așa. Lipsa ordinei permite descoperirea mijloacelor neconvenționale pentru obținerea soluțiilor la probleme.

Ești creativ când nu este necesar

Când găsești un pix și o foaie în fața ta începi să desenezi și apoi descoperi în el idei și concepte noi la care nu te-ai fi gândit până în prezent.

Ești o persoană relaxată

În timp ce acest lucru pare a fi o trăsătură neglijentă, calmul și liniștea sunt utile în cele din urmă. Ele te ajută să rezolvi cele mai multe probleme.

Ești eficientă

Dacă într-adevăr nu ai energia sau cheful de a face ceva, vei găsi cea mai rapidă modalitate de a duce la bun sfârșit sarcina dată.

Îți place să dormi

Creierul lucrează toată ziua. Și ce poți face ca el să se odihnească? Da, așa este. Să dormi cât mai mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!