Acasă Arhiva Ziua Internațională a Scriitorilor: Reduceri de peste 50% la Elefant!

Ziua Internațională a Scriitorilor: Reduceri de peste 50% la Elefant!

0
Ziua Internațională a Scriitorilor: Reduceri de peste 50% la Elefant!

Pe data de 3 martie, anual, este aniversată Ziua Mondială a Scriitorilor. Marcarea acestei zile se desfăşoară după instituirea sa de către English Pen Club în 1986, potrivit uacrr.org.

Poeți, eseiști, romancieri, nuveliști, dramaturgi, critici literari, istorici, jurnaliști, scriitori ai tuturor formelor literare din întreaga lume sunt amintiți pentru contribuția lor în dezvoltarea literaturii și a culturii la nivel mondial.

CUMPĂRĂ IEFTIN PE ELEFANT  

În anul 1921, scriitoarea britanică Catherine Amy Dawson Scott a înființat Clubul Internaţional Pen cu scopul de a promova cultura la nivel internaţional, amintind de fiecare tip de scriitor în parte.

Cum am putea altfel sărbători această zi dacă nu prin achiziționarea de noi cărți în bibliotecile noastre, susținând la rândul nostru această muncă și activitate?

VEZI AICI OFERTA ELEFANT MARTIE 2021 

Cei de la Elefant au reduceri de peste 50% la mare parte din titlurile cunoscute ale operelor pe care vă încurajăm să le adăugați în biblioteca voastră dacă nu ați apucat încă. Spor la cumpărături! 🤗

Articolul precedent Ce poți vedea în Muzeul Național de Artă al României
Articolul următor GIGAsale pe Elefant: Reduceri de până la 80%!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!