AcasăEducatieDescoperaZodiile care știu cel mai bine să mintă

Zodiile care știu cel mai bine să mintă

Published on

spot_img

Există oameni care știu să mintă, dar și oameni care nu știu, oricât s-ar strădui să învețe să o facă. Deși pare greu de crezut, semnul zodiacal în care te-ai născut poate juca un rol în modul în care știi să minți. Sună ciudat, nu? Da, dar, potrivit astrologiei, sunt câteva zodii care se pricep foarte bine să mintă.

În general, acești oameni tind să mintă mai mult decât alții, iar unii par naturali și o fac mai bine decât alții și acest lucru se datorează în mod sigur impactului semnului zodiacal asupra lor. Iată care este topul celor mai buni mincinoși din zodiac:

Gemeni

În general, nativii Gemeni nu par a fi necinstiți. Dar ei nu se țin de cele mai multe ori de cuvânt. În plus, sunt cunoscuți pentru faptul că sunt emotivi și sensibili, extrem de anxioși și le place să intre în conflict. Minciunile lor provin din lipsa lor de fiabilitate.

Pești

Peștii sunt cei mai buni mincinoși și trișori. Pe de altă parte, ei sunt prietenoși și pasionați de natură, țin foarte mult la relațiile cu cei din jur și întotdeauna evită să-i mintă pe cei dragi. În plus, mulți oameni pot fi înșelați de persoanele născute în acest semn zodiacal, deoarece minciunile lor nu pot fi detectate.

Balanță

Dintre toate cele 12 zodii, nativii Balanță sunt considerați maieștri în arta minciunii. Dar ceea ce este uimitor este faptul că ei nu mint cu intenții rele. Ei încearcă să trateze diferit situațiile, deoarece doresc să evite conflictele. În plus, consideră că minciunile spuse sunt nevinovate și, în general, mint când sunt întrebați despre viața personală.

Leu

Se crede că sunt foarte expresivi. Nu e de mirare de ce ei devin mari actori. Nativii Leu își doresc întotdeauna să fie mari lideri și se bucură de atenția pe care o primesc. Dar ei sunt sfătuiți să nu se joace cu sentimentele altor persoane, mai ales cu ale celor care contează foarte mult pentru ei. În plus, persoanele născute în zodia Leu consideră că este necesar ca unii oameni să arate mai mult respect, gratitudine și corectitudine.

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Book Club by iCarte, iParte: O călătorie literară cu „Miere neagră”

Am ajuns la Ediția cu nr. XXVI la Book Club by iCarte, iParte, de...
error: Content is protected !!