Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Aş pleca departe…

Aş pleca departe…

0
Aş pleca departe…
46784227-cached
Câteodată, vin momente în viaţa mea când simt că vreau să-mi „bag picioarele” în tot. Mă simt neajutorată, vreau să mă plâng şi n-am cui pentru că simt că nu sunt înţeleasă.

Cu toate astea… nu plec nicăieri.

Cred că încă mai pot, mai îndur şi mai aştept, păstrându-mi voinţa şi speranţa că totul va fi bine. „Inevitabil va fi bine”, dacă e să mă iau după Andra. Mereu zic că, de azi, sunt mai puternică. Nu-mi mai pasă, nu mai plâng şi lucrurile vor merge mai bine. Dar ce să fac dacă uneori mă simt aşa de slabă?

Sau poate că nu sunt slabă. Poate eu aşa mă descarc. Ce, sunt de fier?! Of, aş vrea să fac lucrurile perfect sau măcar 90%. Şi mă disperă când am perioade din astea în care nu-mi iese nimic. Altora de ce le merge?!?!

Articolul precedent Cine vine în lumea mea?
Articolul următor Să mai scriu eu oare ceva?!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!