AcasăLifestyleAsaltul magazinelor! Toamna se numără bobocii, dar și reducerile substanțiale

Asaltul magazinelor! Toamna se numără bobocii, dar și reducerile substanțiale

Published on

spot_img

Asaltul magazinelor! Toamna se numără bobocii, dar și reducerile substanțiale. Și cluburile au intrat în renovări și vin cu oferte speciale!

Îmi plac reducerile! Normal, cui nu îi plac?! Mai ales când vorbim de reduceri substanțiale la teneșii preferați sau pantofii pe care îi tot vedem în vitrină de luni bune, dar pe care nu ne-am permis să-i cumpărăm. Sunt oameni care așteaptă un sezon întreg pentru achiziția mult visată. Sunt două perioade de soldări, în care magazinele devin zone de pelerinaj continuu. Pe lângă acestea, mai sunt și cluburile care îți oferă discounturi sau oferte speciale doar ca să te aibă de client. Să tot trăiești așa!

Perioada de reduceri este ocazia cea mai bună de a cumpăra mai mult și mai ieftin, așa că trebuie să știi cum și gând să profiți de ele. Oficial, de la jumătatea lunii iunie, au început ofertele de vară. 30%, 40% și, pe final, 50% – 70% la hainele de vară. E drept faptul că deja nu mai găsești chiar toate mărimile și măsurile de prin august. Cele mici se dau primele.

Reducerile sunt așteptate cu nerăbdare, nu doar de cei cu bugete mici, ci de toți cei care s-au obișnuit să investească profitabil. Adică, de ce să dau 300 de lei pe o pereche de teniși, când, cu puțin noroc, îi iau în august, cu 150 de lei, chiar dacă sunt din colecția trecută. În România, există trei perioade pe an în care se fac reduceri substanțiale. Trei solduri de iarnă, acum sunt cele de vară și Black Friday. La acestea se mai adaugă discounturile, promoțiile și lichidările de stoc pe tot parcursului anului calendaristic. Perioadele sunt clar stabilite. Iarna, între 15 ianuarie-15 aprilie, iar vara 15 iulie-15 octombrie.

Toamna și cluburile intră în renovare, redecorare, oferte noi, personal nou sau updatat, gata să fure clienții încă de la colț. La doar câțiva pași de locația cu pricina, tinere domnișoare te întâmpină cu cele mai bune oferte, zici tu în mintea ta, pe moment. O băutură gratis la două comandate, 30% reducere la nota de plată, dacă depășește un anumit plafon…și tot așa. Paleta e largă, ai de unde alege. Pentru că, sezonul este deschis pentru toată lumea și, dacă la unii se poartă discounturile, trendul trebuie să meargă mai departe. La unii mai cu lux, la alții mai cu pretenții, la alții modest. După gusturi.

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!