AcasăEducatieFrumuseteCu cărțile pe față! Tot mai mulți bărbați o dau pe botox...

Cu cărțile pe față! Tot mai mulți bărbați o dau pe botox și lifting facial

Published on

spot_img

Bărbații nu discută cu lejeritate despre injecțiile cu botox sau liftinguri faciale. De ce? Pentru că nu sunt pentru ei, zic unii. Mai sunt și excepții, care recunosc faptul că apelează la medicii esteticieni, ori de câte ori e nevoie.

În ultimii ani, s-a remarcat o creștere majoră a interesului masculin pentru procedurile de înfrumusețare. O spun medicii esteticieni, nu eu. Recunosc, nu am fost surprinsă. De ce? Pentru că, acum vreo cinci-șase ani, când am descoperit că bărbații se vopsesc și o fac frecvent, mi-am spus: vor ajunge să se maimuțărească mai mult decât noi. Ei, bine, ce să vezi? Chiar așa se întâmplă. Tot mai multe saloane de înfrumusețare destinate exclusiv sexului tare, unde femeile nu au acces, implanturi de tot felul, tratamente faciale corporale, liftinguri și botox. Nu am nimic cu ei, doar că, din punctul meu de vedere, aceste lucruri le știrbește din masculinitate. Știu că-mi vor sări mulți în cap, dar asta este părerea mea și e dreptul meu să o spun. Și faptul că cei mai mulți dintre ei evită sau sunt limitați în discuții referitoare la aceste procedee, indică faptul că și ei se rușinează într-un fel sau altul că se maimuțăresc mai rău decât femeile.

Vor să țină pasul cu cei tineri

Motivele pentru care apelează la medicul estetician pot fi multe, dar de cele mai multe ori, din dorința de a arăta la fel ca cei mai tineri decât ei. În fapt, cele mai multe intervenții se fac după vârsta de 50 de ani. Și, pe lângă lifting și botox, masculii se ocupă și de partea interioară, ceea ce este un lucru bun: renunță la fumat, se apucă de sport, încearcă o alimentație cât mai sănătoasă, alcool doar la ocazii speciale și în cantități reduse. Cum spuneam, lucru bun, dar, din păcate, acest aspect vine cumva în concordanță cu felul în care se simt, pentru că vârsta, totuși, spune altceva, oricâte artificii s-ar folosi. Competiția cu cei mai tineri nu este pozitivă și nu duce la nimic bun. Și, dacă mi se permite, aici intră și femeile.

Fiecare vârstă are farmecul ei, iar felul în care arătăm ține, în mare măsură de noi, de stilul de viață pe care l-am avut și pe care ni l-am ales. Revenind la bărbați, mi se pare o oribilitate să vezi un bărbat botoxat, oricât de întinsă i-ar fi pielea, numărul din buletin rămâne același, plus că, intervențiile se văd, oricât de bine ar fi făcute. Poate mă veți contrazice, dar eu știu ce am văzut și, nu, mulțumesc.

Până la urmă și ridurile au farmecul lor, purtați-le ca atare!

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabăra de Lectură pentru adulți de la Castelul Sturdza (Miclăușeni, Iași)

Toate taberele iCarte, iParte sunt frumoase, dar cea de la Castelul Sturdza din satul...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...

Test de CULTURĂ GENERALĂ | Faci 10/10?

Săptămâna nu ar putea începe mai bine și mai plăcut fără un test de...
error: Content is protected !!