AcasăEducatieFrumuseteDespre slăbit, fără menajamente! Înfometare sau laser?

Despre slăbit, fără menajamente! Înfometare sau laser?

Published on

spot_img

Odată cu terminarea sezonului rece, doamnele în special, încep să își pregătească formele pentru vară, atunci când corpul se dezbracă de țoalele lungi și grele. Fie că este vorba de persoane cu un surplus de kilograme, fie că este vorba doar de mici ajustări. Ce preferă doamnele pentru a obține minuni în doar câteva săptămâni.

Înfometarea este cea mai veche metodă uzitată pentru a scăpa rapid de surplusul de kilograme, dar, spun specialiștii, nu este cea mai sănătoasă. Plus că, după ce ai făcut o astfel de cură, în care ți-ai stresat organismul și stomacul cu frunze sau mâncare o dată la trei zile, există șanse foarte mari să dublezi numărul de kilograme de care ai scăpat, dacă nu continui să ai un regim alimentar adecvat sau o viață sănătoasă, alternată cu mult sport. De ce? Pentru că organele corpului uman au memorie, toate!

Din lipsă de timp sau îngenunchiate de oboseală, cele mai multe dintre noi optăm pentru alte tehnici, nu la fel de rapide, e drept. Tratamentele de tonifiere și ardere a grăsimilor la centrele de înfrumusețare, unde petrecem ore întregi, în speranța că rezultatele se vor vedea rapid. Sunt înșelătoare, bune, dar nu rapide și nici nu te ajută să slăbești substanțial. Sunt mai mult de întreținere, părerea mea.

O altă tehnică, des întâlnită în ultimii ani, este lipoaspirația. Mai scumpă, ce-i drept, dar asta nu este o piedică în a deveni una dintre cele mai solicitate intervenții din lume. Ce face ea? Arde grăsimile. Perfect, numai că astfel de procedee invazive de slăbit, necesită anestezie generală și, implicit, o traumatizare generoasă a organismului, iar pielea este agresată. Tocmai de aceea, specialiștii expun aceste probleme, pentru ca cele care optează pentru astfel de procedee să știe la ce se expun și ce riscuri există.

În concluzie, formula clasică de alimentație cât se poate de sănătoasă, asezonată cu mișcare (sub orice formă), cred că dă cele mai bune rezultate, iar sănătatea nu ar trebui să fie pusă sub semnul întrebării, dacă totul se încadrează în parametri normali pentru organismul tău.

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabăra de Lectură pentru adulți de la Castelul Sturdza (Miclăușeni, Iași)

Toate taberele iCarte, iParte sunt frumoase, dar cea de la Castelul Sturdza din satul...

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...

Test de CULTURĂ GENERALĂ | Faci 10/10?

Săptămâna nu ar putea începe mai bine și mai plăcut fără un test de...
error: Content is protected !!