AcasăEducatieFrumuseteDespre slăbit, fără menajamente! Înfometare sau laser?

Despre slăbit, fără menajamente! Înfometare sau laser?

Published on

spot_img

Odată cu terminarea sezonului rece, doamnele în special, încep să își pregătească formele pentru vară, atunci când corpul se dezbracă de țoalele lungi și grele. Fie că este vorba de persoane cu un surplus de kilograme, fie că este vorba doar de mici ajustări. Ce preferă doamnele pentru a obține minuni în doar câteva săptămâni.

Înfometarea este cea mai veche metodă uzitată pentru a scăpa rapid de surplusul de kilograme, dar, spun specialiștii, nu este cea mai sănătoasă. Plus că, după ce ai făcut o astfel de cură, în care ți-ai stresat organismul și stomacul cu frunze sau mâncare o dată la trei zile, există șanse foarte mari să dublezi numărul de kilograme de care ai scăpat, dacă nu continui să ai un regim alimentar adecvat sau o viață sănătoasă, alternată cu mult sport. De ce? Pentru că organele corpului uman au memorie, toate!

Din lipsă de timp sau îngenunchiate de oboseală, cele mai multe dintre noi optăm pentru alte tehnici, nu la fel de rapide, e drept. Tratamentele de tonifiere și ardere a grăsimilor la centrele de înfrumusețare, unde petrecem ore întregi, în speranța că rezultatele se vor vedea rapid. Sunt înșelătoare, bune, dar nu rapide și nici nu te ajută să slăbești substanțial. Sunt mai mult de întreținere, părerea mea.

O altă tehnică, des întâlnită în ultimii ani, este lipoaspirația. Mai scumpă, ce-i drept, dar asta nu este o piedică în a deveni una dintre cele mai solicitate intervenții din lume. Ce face ea? Arde grăsimile. Perfect, numai că astfel de procedee invazive de slăbit, necesită anestezie generală și, implicit, o traumatizare generoasă a organismului, iar pielea este agresată. Tocmai de aceea, specialiștii expun aceste probleme, pentru ca cele care optează pentru astfel de procedee să știe la ce se expun și ce riscuri există.

În concluzie, formula clasică de alimentație cât se poate de sănătoasă, asezonată cu mișcare (sub orice formă), cred că dă cele mai bune rezultate, iar sănătatea nu ar trebui să fie pusă sub semnul întrebării, dacă totul se încadrează în parametri normali pentru organismul tău.

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Tabăra de Lectură pentru adulți de la Castelul Sturdza (Miclăușeni, Iași)

Toate taberele iCarte, iParte sunt frumoase, dar cea de la Castelul Sturdza din satul...
error: Content is protected !!