Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Femeia con cojones: Du-te-n PLM!

Femeia con cojones: Du-te-n PLM!

0
Femeia con cojones: Du-te-n PLM!
Sursa foto: wallpapersafari.com

Îmi plac femeile cu tupeu. Nu-mi plac, însă, femeile agresive. În limbaj, și nu numai. Eu înțeleg prea bine că în secolul ăsta e normal ca femeia să fie independentă, care planifică și acționează pentru a câștiga ceea ce-și dorește, emancipată, puternică și cum s-o mai simți ea într-o lume pe care o consideră ca fiind a bărbaților. Dar de ce uită să fie feminină, poate și delicată? Are impresia că adună vreun trofeu astfel? Genul acesta de femeie îmi pare mai goală decât Eva cu vestita ei frunză.

Femeile cu cojones. De ce mă irită? De fapt, e mult prea mult spus iritat, pentru că nu pot să zic că le ascult și le acord prea multă importanță. Doar că uneori îmi sar în ochi. Eu nu zic că mie nu mi-a scăpat niciodată nicio înjurătură. Dar una e să o faci cu prietenii, și alta de față cu toți oamenii, bașca, pe facebook, unde toată lumea postează chiar toate rahaturile (nu că nu mai scap și eu câte unul, dar măcar o fac pentru a da un anumit mesaj; cine îl ia, bine, cine nu, la fel, și, în niciun caz, nu o să vedeți vreodată la mine vreunul dintre cuvintele de genul celui din titlu – sau, poate am pus, nu-mi amintesc, dar, dacă am făcut-o, a fost în spirit de glumă).

Femeile acestea, cu cojones, dure și strigător la cer de serioase, îmi lasă impresia că se urăsc pentru faptul că s-au născut fetițe. Dragi doamne și domnițe, de ce nu vă faceți operație și schimbați astfel sexul cu care v-ați născut? Nu de alta, dar ar fi mai simplu… și de băgat, și de scos :).

Să ai cojones, nu înseamnă să vorbești cum ți se năzare. Acum, lăsați observația legată de cacofonie (că la spanioli nici nu cred că se ține cont) și spuneți-mi mai bine altceva: vă plac femeile care vorbesc cu „plm” și cu „morți și răniți” și altele, care-or mai fi? 🙂

Articolul precedent Roșia, leguma din grădină cu nenumărate beneficii
Articolul următor Despre slăbit, fără menajamente! Înfometare sau laser?
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!