Acasă Lifestyle Bărbații preferă „fetele rele”, dar se însoară cu „fetele cuminți”

Bărbații preferă „fetele rele”, dar se însoară cu „fetele cuminți”

0
Bărbații preferă „fetele rele”, dar se însoară cu „fetele cuminți”
Sursa foto: womenlovepower.com

Există femei care îi fac pe bărbați să își dorească să petreacă o oră, maximum două, în compania lor și femei alături de care bărbații vor să rămână o viață. Se spune că „femeia rea” trezește instincte animalice în mintea bărbatului. Femeia independentă, sigură pe ea, dominatoare, provocatoare, pretențioasă și plină de umor. Cam așa este văzută ea, prin ochii masculului.

Bineînțeles, nu este nimic bătut în cuie. Fiecare vede lucrurile în mod propriu, însă, în esență, cam acesta este tiparul femeii pe care o râvnesc toți, fie că vorbim de o noapte pasională, de o lună nebună sau de o relație de lungă durată. Asta pentru că, deși nu este întotdeauna așa, bărbații au impresia că fetele rele sunt obraznice și bune la pat. De aceea, ele sunt în ochii lor extrem de sexy și reprezintă o fantezie pe care abia așteaptă să o transforme în realitate.

Tot în mintea lor, aceste femei nu vor angajamente, nu vor implicații serioase, nu se gândesc la familie, nu își doresc copii și nu discută despre familie sau viitor. Acest aspect, pentru cei mai mulți dintre bărbați, este ideal. E știut faptul că reprezentanții „sexului tare” evită responsabilitățile și oficializarea relațiilor.

„Femeia cuminte” este opusul rebelei și provocatoarei din dormitor. Știe să fie femeie, se comportă ca o femeie, dar nu se expune. Stă în banca ei și așteaptă, pentru că demnitatea și respectul de sine primează. Ele știu ce vor și cum va arăta tabloul personal peste ani. Își doresc familie, vor să fie mame și se văd mirese alături de prințul lor. Această femeie îți oferă siguranță, seriozitate, are grijă de tine, te susține necondiționat, te așteaptă cuminte acasă, nu pune întrebări, dar îți vorbește despre viitor, despre iubire și împlinire.
Chiar dacă bărbații nu sunt atrași, inițial, de acest tip de femeie, într-un final, după ani de golăneală și experimente care mai de care mai picante, aleg să se așeze la casele lor alături de ea. Acea ea care nu știe prea multe despre viață și nici nu este expertă în pat, dar vrea să fie învățată și supusă regulilor tale.

În același timp însă, bărbații își doresc, în subconștientul lor, ca și ele fetele cuminți, să aibă din calitățile celor rele, o combinație ar fi ideală. Să aibă senzația că are ce vâna, că nu este cucerită definitiv, chiar dacă vorbim de aceeași persoană. La jocul erotic fac referire, un joc pe care îl poate practica oricine, indiferent de sex, indiferent de educție, atâta timp cât i s-a înțeles rostul și efectul.

Autor: Ștefania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!