AcasăRoxanaBCuvinte din sufletul meuBijuteriile - antidot pentru suflet

Bijuteriile – antidot pentru suflet

Published on

spot_img
Există femeie căreia să nu-i placă bijuteriile? Cu siguranţă, nu! Iar era în care trăim este predominată excesiv de femei. Nu degeaba ne numim reprezentantele sexului frumos. Suntem fermecătoare, șarmante, cuceritoare. Casual sau elegant îmbrăcate, dacă adăugăm o bijuterie rafinată, oferim un aer măiastru ținutei noastre.

Este perioada „Iepuraşului”, care aduce sărbătoarea Sfintelor Paşti cu repeziciune. Ce cadou poate fi mai deosebit şi mai special dacă nu o bijuterie? Bijuteriile pe care le pun la dispoziţie cei de la Kolok se potrivesc absolut oricărei ţinute. Iar preţurile sunt pe măsură.

Sempireţioase, din argint, de lux sau handmade, bijuteriile Kolik îţi schimbă viaţa. Intră cinci minute pe site şi vei înţelege imediat ce spun. Dar, stai, nu-ţi vor ajunge! Odată ce ai dat click, nu te mai poţi stăpâni. Îţi plac atât de mult aceste mici nestemate că ai vrea să le ai pe toate. La categoria „Bijuterii din argint şi pietre preţioase”, nu știi, efectiv, la ce să te oprești. Eu sunt adepta bijuteriilor finuțe, adică nu foarte încărcate, ci acelea mai simple, dar care denotă o eleganță aparte. De exemplu, acest pandantiv din argint, cu ametist și zirconiu.

Mergi la birou. Alege o ţinută simplă, formată din: pantalon negru, cămăşuţă albă şi o eşarfă din mătase, verde închis. Ce accesorii ai putea pune în afara ceasului de pe mâna dreaptă (care, în opinia mea, nu trebuie să lipsească)? Ei bine, eu aş adăuga nişte cercei cu chihlimbar, precum cei din imaginea de mai jos. Folosiţi-vă imaginaţia! Vin incredibil în ureche, emană feminitate şi n-ai cum să nu te îndrăgosteşti de ei! Dacă mai ești și vreo norocoasă, care a căpătat ochi albaștri, e clar, ai topit inimi cu această armă de seducție!
Chihlimbarul este una dintre cele mai spectaculase pietre semipreţioase. Acum, pentru că nu e suficient să fii doar frumoasă în viaţa de zi cu zi, adaug câteva cuvinte despre miracolele pe care le face această bijuterie. A fost denumit „piatra magică”, având multiple efecte terapeutice. Stimulează metabolismul şi tratează diferite afecţiuni ale pielii. De asemenea, ajută în cazul problemelor respiratorii sau durerilor articulare. Şi asta nu e tot! Bijuteriile cu chihlimbar pentru copii oferă o căldură şi un calm incredibil. Indiferent de nuanţă, oferă o purificare unică.
Se spune că este recomandat zodiilor Taur, Rac, Fecioară, Leu. Eu sugerez ca oricine să poarte o astfel de bijuterie. Este un must have al oricărei perioade din an, iar o femeie care se respectă e musai să aibă măcar o bijuterie din această minunată gamă. Privește acest colier cu chihlimbar. Este că-i superb și că n-ai mai văzut? Nici n-ai avea cum. Este UNICAT! Nu ai ce are toată lumea, evident ;).

Kolok nu se opreşte aici. Te pregăteşti să devii miresică. Este cea mai importantă zi (şi noapte) care îţi va marca întreaga viaţă. Alege un colier din perle de cultură, aceste mărgeluțe, cunoscute ca aducătoare de noroc și fericire! Încă de la începutul secolului XX, perlele de cultură (cunoscute și sub denumirea de „perle de apă dulce”) au devenit tot mai cunoscute și mai disponibile perle, surclasându-le pe cele naturale.

Colierul din imagine mă duce cu gândul la Audrey Hepburn, care spunea aşa: „Poţi să-ţi dai seama întotdeauna despre părerea unui bărbat despre tine prin cerceii pe care ţi-i oferă”. Această divă a schimbat lumea modei și percepția asupra frumuseții feminine! Este, cu siguranță, una dintre cele mai frumoase femei ale Hollywood-ului, care s-a remarcat prin frumusețe, grație, talent, naturalețe, stil și eleganță.

Cine zice că doar femeile trebuie să poarte bijuterii? Domnii nu merită? Priviţi la această minunăţie, dragii mei! Vine vara, vă aflaţi pe plajă, cu un bronz strălucitor, iar lumina soarelui cade fix pe brăţara voastră din onix în momentul în care beţi din cocktailul preferat.
Un lucru extrem de important îl reprezintă garanţia autenticităţii, care este de doi ani. Nu întâlneşti oriunde aşa ceva! Cei din echipa Kolok sunt foarte prompţi în preluarea şi expedierea comenzii, nelipsind factura şi certificatul de garanţie. Vă invit cu drag să poposim într-o lume minunată a bijuteriilor, doar pe site-ul  kolok.ro, admirând produsele lor, de la inele și brățări până la cercei și pandantive, în nuanțe la care doar ai visat!
PS: Like şi share! Puteţi câştiga o brăţară ;).

Ultimele Articole

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Cum am petrecut în Tabăra de Lectură de la Sinaia

Încă o Tabără de Lectură specială am avut și la Sinaia, alături de alți...

Books and Wine: O seară de excepție, cu Florin Piersic Jr, Daniel Zărnescu și Marius Neagu

Cea de-a patra ediție a evenimentului Books and Wine, organizată cu succes de iCarte,...

Books and Wine: O seară de poveste în București

Books and Wine a avut a III-a ediție și ne-a oferit o seară magică,...

More like this

SINGLES PARTY: O noapte memorabilă în București

Singles Party, exact așa cum îi spune și numele, este o petrecere concepută pentru...

Miroase a ploaie de toamnă

Miroase a ploaie de toamnă. Când vine octombrie, îmi place să cred că timpul încetinește....

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....
error: Content is protected !!