Timp pentru toate

3
Timp pentru toate

 „Când avem destul timp suntem buni; când timpul s-a sfârşit ne răcim. Timpul e mai scump decât aurul, mai valoros ca petrolul sau ca orice altă comoară. Timpul nu poate fi dăruit. Dar te poţi bucura de el alături de ceilalţi.” 

Acesta un fragment din sfarsitul unei cărţi pe care am citit-o de curând. Autoarea cărţii oferă un mesaj inteligent pentru noi toţi. Timpul nu stă în loc. Fiecare secundă din viaţă dispare fără a mai putea schimba ceva. Dar poţi schimba ceva in ceea ce priveşte viitorul. Cu toţii primim şanse de a ne cere iertare, de a ne revanşa, de a face lucrurile mai bune. Trebuie doar să ne dăm seama la momentul potrivit. E trist să vezi cum într-o clipă poţi fi sus şi să ai totul, iar apoi să fii jos şi să priveşti la ce ai avut sau ai fi putut avea…

Că este o perioadă mai dificilă sau una foarte bună, timpul trece la fel de repede. Lucrurile evouează foarte rapid in viaţa oricui. Şi mulţi dintre noi spunem…”dacă aş fi avut mintea de acum, cu siguranţă aş fi luat alte decizii…”.

Eu mă raportez foarte mult la trecut. Si consider că trecutul ne formează pe fiecare dintre noi. Nu mai contează că am luat anumite decizii în anumite momente. La urma urmei, toate se întâmplă cu un rost. Noi doar facem alegeri, lucrurile sunt deja scrise, într-un fel sau altul! 🙂

Articolul precedent Bijuteriile – antidot pentru suflet
Articolul următor Buna dimineata, soare!
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!