Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Buna dimineata, soare!

Buna dimineata, soare!

2
Buna dimineata, soare!

Nu ştiu cât de citite sunt textele mele, eu scriu aici ca într-un jurnal, iar asta îmi dă o stare bună. N-am mai scris, ca mulţi alţii, din cauza timpului. Deşi a venit căldura peste noi de ceva timp, eu abia acum am simţit cu adevărat lumina soarelui în viaţa mea.

În primul rând, mi-am schimbat job-ul. Da, destul de repede ar spune cei care mă cunosc şi care au citit un articol de-al meu în urmă cu câteva luni. Nu pot să spun că e cel mai bun loc de muncă, dar cu siguranţă e mai bun decât cel anterior (cel puţin pentru o perioadă). Lucrez într-un birou mare, frumos şi curat, împreună cu alte două colege.

Un program normal de 8 ore/zi (bine, pentru mine nu e normal, m-ar mulţumi un job part-time şi un salariu de cel puţin 1000 E…chiar în euro dacă se poate pentru că aş cheltui mai puţin din ei! J). Nu fac mare lucru aici, dar nici asta nu mă încântă foarte tare. Îmi place să am activitate, să-mi pun neuronii să gândească.

Acum scriu despre un produs pe care firma noastră îl va scoate pe piaţă. Este vorba despre un energizant care are ca efect creşterea potenţei sexuale, „un fel de Viagra”, după spusele şefului meu! Sinceră să fiu, încă nu ştiu cât de adevărat este pentru că nu l-am încercat. Am o mostră acasă din acest energizant, stă în frigider de două săptămâni, dar încă n-am îndrăznit să-l beau. Efectul durează până la 48 de ore, deci vă daţi seama cum aş fi eu, singurică acasă, cu nervii întinşi la maximum!! Vă ţin la curent când voi bea prima dată şi voi relata cum mi-am petrecut două zile după consumul energizantului – minune!
Bucuraţi-vă de soare, de căldură şi de libertate!

Articolul precedent Timp pentru toate
Articolul următor O povestioară…Haideţi să aflaţi cum se păstrează o căsnicie :)
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!