Acasă Arhiva BLACK FRIDAY la cărți! Prinde reducerile de acum!

BLACK FRIDAY la cărți! Prinde reducerile de acum!

0
BLACK FRIDAY la cărți! Prinde reducerile de acum!
Roxana Branisteanu reduceri carti vineri

Ce vară e aceea fără reduceri? Și dacă nu la cărți, atunci la ce? Cei de la elefant.ro au dat iar startul la reduceri așa că recomandarea noastră este să măriți chiar acum colecția de cărți din bibliotecă.

CUMPĂRĂ IEFTIN PE ELEFANT

Mi se par incredibile prețurile de acum. Eu am cumpărat ”Dragostea în vremea holerei” a lui G.G.Marquez cu aproape 45 RON, iar azi este nici 20 (preț final 17,6 RON!).

CUMPĂRĂ DE AICI DRAGOSTEA ÎN VREMEA HOLEREI

O altă carte minunată care mi-a atras atenția este scrisă de Lev Tolstoi, cu a lui ”Anna Karenina”, ambele volume fiind la prețul de 24 RON pe elefant.ro.

CUMPĂRĂ DE AICI ANNA KARENINA

”Rugăciune pentru Cernobîl” este o carte pe care am achiziționat-o acum câteva luni și căreia sper să-i găsesc loc și să o citesc cât mai curând. Ce voiam să zic e că de la 37 RON cu cât am comandat-o eu, azi o puteți cumpăra cu doar 19 RON.

CUMPĂRĂ DE AICI RUGĂCIUNE PENTRU CERNOBÎL

CE VREAU SĂ COMAND?

Un titlu care mi s-a părut foarte interesant este ”Memoriile unui motan călător”. Și vă dați seama, eu nu sunt o împătimită după pisici, dar cartea asta am pus-o în coș (iubitorii de feline vor adora coperta cu motanul cu ochi verzi :D). Hiro Arikawa ne povestește despre Nana, un motan vagabond, care renunță la viața traită în deplină libertate, pentru a intra în casa și în sufletul lui Satoru. Dacă sunteți curioși și voi de ea, haideți să o comandăm și să o citim împreună ;).

CUMPĂRĂ DE AICI MEMORIILE UNUI MOTAN CĂLĂTOR

Pe elefant.ro puteți găsi multe alte oferte la cărți faimoase, cărți care costau mult mai mult acum câteva luni. Eu, care pândesc reducerile, știți deja că scriu acestea în cunoștință de cauză. Spor la cumpărături și la citit!

Articolul precedent Recenzie: Jack Spintecatorul. Crimele din Whitechapel (Anchetele lui Audrey Rose #1)
Articolul următor Recenzie: Dracula. Pe urmele Prințului Nemuritor (Anchetele lui Audrey Rose #2)
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!