Acasă Autori Book Club: Casa ușilor în Grădina Botanică din București și Biblioteca colorată din Constanța

Book Club: Casa ușilor în Grădina Botanică din București și Biblioteca colorată din Constanța

0
Book Club: Casa ușilor în Grădina Botanică din București și Biblioteca colorată din Constanța

Suntem la jumătatea anului și ne dăm din nou întâlnire la un nou club de lectură, de această dată în Grădina Botanică din București și, în paralel, la Biblioteca Colorată din Constanța. Aceasta este a XXXVI-a ediție a clubului iCarte, iParte.

Eveniment: Book Club

Locație:
  • Grădina Botanică, București
  • Biblioteca Colorată, Tomis Mall, Constanța

Data: 29 iunie, orele 12.00-14.00

Carte: „Casa ușilor”, de Tan Twan Eng

Organizator: iCarte, iParte

Moderatori:

  • Roxana Brănișteanu (București)
  • Monica Alexe (Constanța)

Parteneri: Grădina Botanică, Biblioteca Colorată/Tomis Hub, Asociația ICARTE, Bunica gătește, Sloop UP, Heidi Chocolate, DeliCasa.

În cadrul acestei ediții, vom explora împreună romanul „Casa ușilor” de Tan Twan Eng. Această operă literară, bazată pe fapte reale, ne poartă într-o călătorie captivantă prin povești de viață autentice și intense, oferindu-ne ocazia de a reflecta asupra unor teme profunde și universale. Un fragment din carte poate fi citit AICI. pentru achiziționarea cărții, aveți codul de reducere „icarte45”, valabil pentru toate cărțile de la Editura TREI, în colecția Fiction Connection.

COMANDĂ AICI CASA UȘILOR

Cum se desfășoară evenimentul Book Club

Deschiderea evenimentului: prezentarea participanților

Păreri despre carte: participanții dezbat cu propriile păreri, alegând și un pasaj la care să deschidă cartea și să citească cu voce tare

Dezbateri și reflecții: schimb de opinii și interpretări personale ale textului

Participare: înscrierile se fac la numerele de pe afiș, în funcție de orașul în care participați. cine nu poate participa fizic nici în București, nici în Constanța, se poate înscrie cu participarea prin Zoom la numărul afișat pentru București (persoana de contact: Cristina Nicolescu, psihoterapeut).

Nu ratați această ocazie de a vă alătura comunității noastre de pasionați de lectură și de a descoperi noi perspective alături de alți iubitori de carte! Ne vedem pe 29 iunie! Locuri limitate.

Articolul precedent Book Club Sărmane creaturi: Dezbateri și discuții cu cititorii
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!