Acasă Frumusete Coafura Ce măști naturale pentru păr folosesc. Banana și avocado fac minuni ;)

Ce măști naturale pentru păr folosesc. Banana și avocado fac minuni ;)

0
Ce măști naturale pentru păr folosesc. Banana și avocado fac minuni ;)

Nu știu dacă am mai spus asta în scris, dar dacă n-am scris-o, o gândesc aproape zilnic. Cam de fiecare dată când interacționez cu o femeie a cărei podoabe capilare iese în evidență. Mă uit după femei. După bărbați, prea puțin 😅. Dar la femei ador să analizez stilul vestimentar, atitudinea, caracterul, iar fizic mă uit la buze, la ochi, la corp și… desigur, la păr. Sunt invidioasă. Eu n-am avut niciodată un păr des, pe care să-l apuce cineva cu forță 😅 (nu luaţi în seamă ce am zis acum).

Pot spune că e cea mai mare investiție – deși ar fi trebuit să folosesc ghilimele, pentru că nu folosesc produse foarte scumpe. Mă rog, produsele de la Kerastase nu sunt cele mai ieftine, dar au prețuri rezonabile, având în vedere că nu cumperi șampon, mască și ulei în fiecare lună.

Mască de păr cu avocado și banane

Ca să fiu sinceră, cumpărasem avocado și banane pentru a mânca dimineața :))). Dar cum nu m-am obișnuit (nici acum) să iau micul dejun, nu-mi venea să le las să se strice. Așa că le-am pus în păr.

…Și continui: cu ulei de ricin, vitamina A, ulei de cocos, ulei de măsline, ou, miere, ulei de migdale și ulei de ardei iute 😅. Ă, da, am pus cam tot ce aveam în casă. De regulă, le am în casă, pentru că mai fac o mască simplă, cu tot ce am enumerat acum, fără avocado și banană. Dar nu mai făcusem de ceva vreme una, de aceea am considerat că e ok să le amestec. Rezultatul este formidable :). Părul este mai des, are mai mult volum și, desigur, este mai strălucitor.

Se amestecă toate ingredientele şi se aplică pe părul uscat. Se lasă cam o oră, după care se spală şi se clăteşte :).

Recomand masca aceasta de două ori pe lună. Părul este precum un accesoriu. Iese în evidență :).

Articolul precedent Cover story: La margine de sat, o familie râde fericită…
Articolul următor Filmul de weekend: 3 idioți
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!