AcasăLifestyleCombinațiile de culori la haine care au fost create pentru a impresiona

Combinațiile de culori la haine care au fost create pentru a impresiona

Published on

spot_img

Tendințele nu sunt determinate de ceea ce o anumită personalitate a purtat la ultimul eveniment important. Tendințele sunt realizate atunci când combini două culorile și impresia pe care ai creat-o este foarte bună.

Oamenii au decis să lase deoparte hainele monocromatice și să treacă la culori mai îndrăznețe, mai frumoase și mai subtile. Cu toate acestea, există o singură provocare în acest sens, și anume ”ce culori combini?” Chiar dacă combinația de nuanțe este uimitoare, trebuie să te asiguri că acestea se potrivesc. Pentru a te ajuta, iată care sunt combinațiile de culori care au fost create pentru a impresiona.

Verde-mentă și roz-corai

Dacă ești în căutarea unui look jucăuș și cool, încearcă combinația de verde-mentă și roz-coral. Aceste două nuanțe sunt complementare, strălucesc ziua și completează tonul pielii. În plus, te scot în evidență și îți oferă subtil încrederea de care ai nevoie pentru a face față problemelor de zi cu zi. Alege o rochie de culoare verde-mentă, pe care o asortezi cu o pereche de pantofi, geantă sau colier de culoarea coraiului. Zilele de vară și cele de început de toamnă vor deveni strălucitoare cu o astfel de ținută.

Galben și albastru

Galbenul reprezintă soarele strălucitor de dimineață și albastru este similar cu cerul care atinge soarele. Combinația dintre aceste două nuanțe este pur și simplu elegantă, plină de farmec și potrivită pentru toate femeile. În plus, este o combinație foarte inspirată și frumusețea ei este fascinantă. Aceasta este una dintre combinațiile de culori la modă, pe care multe femei o iubesc și pe care o includ în ținutele lor.

Alb și roz

Rozul cu alb este una dintre cele mai moderne combinații de culori ale tuturor timpurilor, care poate fi purtată de oricine. În plus, este combinația potrivită de culori care nu trebuie să lipsească din dulapul tău. O poți adopta la ținute sport, casual și chiar elegante.

Maro și galben

Această combinație de culori – maro și galben – scoate în evidență tonul pielii. În plus, ea poate fi descrisă pur și simplu uimitoare. O ținută formată dintr-o rochie de culoare galben-muștar, pe care o accesorizezi cu o curea maro și o pereche de ghete sau sandale de aceeași culoare este… superbă. Chiar dacă frumusețea este relativă, cele două culori sunt cu siguranță culori complementare și unele dintre cele mai bune combinații de nuanțe care au fost inventate vreodată.

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...

Test de CULTURĂ GENERALĂ | Faci 10/10?

Săptămâna nu ar putea începe mai bine și mai plăcut fără un test de...

Test de CULTURĂ GENERALĂ: Fonetică, vocabular, morfologie, sintaxă

Asediul nesfârșit al generalului Cultură 👩🏻‍🎨 a luat sfârșit. Dar n-ați scăpat. Lansez un...
error: Content is protected !!