Acasă TOP Cu ochii pe TV: Cum a explodat Exatlon la Kanal D

Cu ochii pe TV: Cum a explodat Exatlon la Kanal D

0
Cu ochii pe TV: Cum a explodat Exatlon la Kanal D
exatlon

Exalton România este varianta românească a formatului din Turcia, o variantă a celebrului reality show american, Survivor. Și unde putea fi difuzată varianta românească dacă nu la Kanal D, o televiziune manageriată de turci?! Așa a luat naștere revelația sezonului trecut, în materie de emisiuni concurs. Genul acesta de reality show a prins foarte bine în România, dovada o reprezintă audiențele mari înregistrate în primul sezon.

Până anul trecut, Pro TV și Antena 1 erau lider pe piață cu aceste reality show-uri. Acum, din ianuarie 2018, când a început primul sezon Exatlon, Kanal D a surclasat liderul Pro TV.

Sezonul 1 din Exalton a făcut audiențe-record

Înscrierile pentru Exatlon România sezonul 1 au început încă din noiembrie anul trecut, iar în ianuarie, concurenții erau deja în Republica Dominicană și dădeau startul celui mai așteptat concurs al sezonului.

https://www.paginademedia.ro/2018/03/audiente-exatlon-diana-bulimar-29-martie

Emisiunea concurs a prins foarte bine, fiind urmărită în toată țara, de la început până la marea finală. De exemplu, în seara în care gimnasta Diana Bulimar, din echipa Faimoșilor, a părăsit competiția, Exatlon a surclasat liderul Pro TV având o medie de peste două milioane de români în fața televizoarelor.

Exatlon Romania
Exatlon Romania

Exatlon la Kanal D. Cum se desfășoară show-ul TV

În versiunea turcă, ceea ce s-a preluat și în România, există mici modificări legate de jocurile la care participă concurenții. Sunt 20 de persoane, împărțite în două echipe. 10 vedete care formează Faimoșii, și 10 oameni obișnuiți – Războinicii. Probele la care sunt supuși concurenții, individuale sau de echipă, sunt create în așa fel încât să le testeze pregătirea fizică, rezistența și viteza. Săptămânal, cele două tabere se luptă cu înverșunare și determinare pentru a obține cazare, recompense, chiar și imunitate. Altfel, perdanții dorm într-un coteț, așa cum l-au nimit chiar ei, pe paturi din lemn, fără saltea.

Competiția durează cinci luni, iar la final, marele câștigător, care poate să fie din oricare tabără, va încasa un cec în valoare de 100.000 de euro.

Cine participă la sezonul 2 Exatlon

După realul succes din primul sezon, realizatorii au dorit ca următorul, care se difuzează deja, să fie cel puțin la fel de reușit, așa că participanții au fost aleși pe sprânceană.

Cristi Pulhac
Cristi Pulhac

Din echipa Faimoșilor fac parte: Lili Sandu (cântăreață și actriță de televiziune), Cristi Pulhac (fost fotbalist profesionist), Mirel Drăgan (multiplu campion la Kempo), Silvia Stroiescu (campioană olimpică la gimnastică), Whats’UP (cântăreț, producător muzical), Cristina Nedelcu (campioană olimpică la gimnastică ritmică), Yamato Zaharia (multiplu campion european și mondial la Kempo), Ana Gergescu (campioană internațională la gimnatică ritmică), Adrian Blindaru (baschetbalist), Monica Roșu (medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena).

Monica Rosu
Monica Rosu

La ce oră se difuzează săptămânal Exatlon pe Kanal D

Al doliea sezon Exatlon România, care a debutat deja pe 29 august, are cinci ediții pe săptămână, ca și primul sezon, de miercuri până duminică. În schimb, s-a modificat ora. Spre deosebire de primul show care începea la ora 20:00 sau 19:45, acesta este difuzat de la 19:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!