Acasă Carti Carti dezvoltare personala Cucerește-l de la prima întâlnire! Fii tu și dă-l pe spate în doar câțiva pași!

Cucerește-l de la prima întâlnire! Fii tu și dă-l pe spate în doar câțiva pași!

0
Cucerește-l de la prima întâlnire! Fii tu și dă-l pe spate în doar câțiva pași!
Sursa foto: glamour.com

L-ai văzut la petrecerea organizată săptămâna trecută de colegul de birou al prietenei tale din copilărie, cu care ai locuit pe același palier. L-ai urmărit de la distanță, te-ai interesat de el, doar așa, de control, iar la final ai tras concluzia: Îl vrei…măcar la o cafea nevinovată. Apoi, n-o să mai vrea el să plece.

Sunt sigură că te regăsești, măcar parțial, în acest peisaj și nu, nu trebuie să ne jenăm. Și nouă ne place să cucerim, ce dacă suntem femei? Dacă ni-l dorim, ne aruncăm în luptă cu toate armele din dotare, pline de optimism și încredere. Așa, dacă așteptăm să ne găsească Făt-Frumos, se poate întâmpla să descalece la vecina care i-a ieșit în față ca o floare, drăgăstoasă și plină de zâmbet. Așa că, dacă ești convinsă că îl vrei, pune-te pe treabă. Ia legătura cu el, indiferent de mijloace, și acționează, dar nu pe rețelele de socializare.

Pentru a avea o întâlnire frumoasă și cu perspective, trebuie să ne simțim în largul nostru, ca și cum ne-am vedea cu un prieten bun. Lasă emoțiile deoparte și îmbrățișează starea de relaxare și calm. De obicei, prima întâlnire nu duce lipsă de stângăcii, tocmai pentru că partenerii, dacă nu se cunosc, se lasă copleșiți de emoții. Tocmai de aceea, oamenii au nevoie de timp de acomodare și destindere. Prima întâlnire ar trebui să se bazeze pe amuzament, conversație ușoară și puțin flirt, iar baza, trebuie să fie o imagine exterioară sexy, dar nu vulgară, și interesantă în egală măsură.

Fii pozitivă! Nu expune povești triste, nu vorbi dspre dezamăgiri și experiențe nefaste, pentru că o primă intalnire trebuie să fie o cunoaștere reciprocă, la finele căreia cei doi să-și dea seama, într-o oarecare măsură, dacă au vreo șansă sau nu.

Atingeri „întâmplătoare”

Ține-l la distanță, dar demonstrează-ți interesul prin atingeri ușoare, total întâmplătoare. O bună ocazie să simți sau să vezi dacă există vreo reacție chimică. Zâmbește-i, atinge-i umărul, mâna, spatele…dacă te place, nu are cum să rămână indiferent, iar noi, femeile, cum deținem al șaptelea simț, vom ști dacă va exista un al doilea „date” sau nu.
Ideal ar fi să existe deschidere și sinceritate, pentru ca dialogul să decurgă lin și interesant. Cu siguranță, emoțiile vor lua și ele parte la conversație, dar dacă reușești să le controlezi, devin pozitive.

Cum spuneam și mai sus, nu apela la strategii, clinciuri sau capcane. Fii tu naturală, dă-ți voie să te descopere într-atât cât să vrea să continue data viitoare, poate chiar a doua zi.

Sursa foto: glamour.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!