Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Cum ne dăm seama că un bărbat ne vrea doar pentru sex?

Cum ne dăm seama că un bărbat ne vrea doar pentru sex?

0
Cum ne dăm seama că un bărbat ne vrea doar pentru sex?

Noi, femeile, cunoaștem atât de bine atât de multe profiluri de bărbați, încât ne este simplu să știm de dinainte dacă cel pe care abia l-am cunoscut are intenții serioase. Și nu pentru că ne-ar fi trecut prin palme prea mulți bărbați, că știu că la asta s-ar gândi imediat cineva când ar citi acestea scrise, ci pentru că viața ne-a dat, de-a lungul anilor, situații din care am învățat ce să luăm.

Ești cu un bărbat pe care l-ai întâlnit o singură dată și vorbești de doar o săptămână cu el, dar care te invită să-i cunoști prietenii. Nu te lăsa păcălită. Nu înseamnă că s-a amorezat atât de tare încât chiar te vrea parte din viața lui.

Nu în toate cazurile e la fel. Nu e mare scofală să te prezinte unor colegi/prieteni. Poate doar dacă te prezintă astfel: „Ea este iubita mea”. Dar chiar și așa. Unii bărbați sunt atât de obsedați în a-și atinge scopul încât ar scuipa și-n sus, conștienți fiind c-o să le pice pe obraz :D.

Cum îți dai seama că un bărbat te vrea DOAR pentru sex?

Este o idioțenie ce scriu aici. Considerați egal cu zero tot ce am scris în primul paragraf 😅.

Nu îți poți da seama de asta, serios. Dacă vine cu apropos-uri de a petrece noaptea la el, nu e pentru că vrea să ți-o tragă (mă rog, nu neapărat :D). Poate chiar te dorește. Poate nu a mai făcut sex de câteva luni. Poate doar vrea sa adormi în brațele lui. Nu înseamnă că este un cinic și că se gândește doar la nevoile lui. Ar putea fi, desigur, dar gândește-te că nevoile acelea ale lui nu diferă de ale tale.

Eu n-am să pot înțelege niciodată o femeie care nu vrea să încerce. Care nu vrea să se lase dusă de val. E vorba de a trăi, la urma urmei, de a te bucura de fiecare moment și de fiecare experiență pe care ți-o oferă viața. De a lua cu ambele brațe tot ce e plăcut. Aici nimeni nu pierde nimic. Pornește ca o joacă, de acord, dar asta pentru că viața chiar nu trebuie luată serios în totalitate. Se pierde farmecul :).

Prin urmare, întrebarea din titlu nu-și are un răspuns categoric. Am mai spus AICI: bărbatul gândește cu alt „cap”, așa este el construit. Lasă-l să aștepte o perioadă, bineînțeles. Nu e ca și cum ți-ai bate joc de el, ferească Sfântul de asta 😅. La urma urmei, și tu ești în aceeași așteptare. Pur și simplu, fă-o când simți tu că e momentul, dar fă-o, draga mea. Nu-ți reprima dorința de la ceea ce trupul tău are nevoie :).

Articolul precedent Tips&Tricks pentru femeile singure
Articolul următor Da, există și cărți nasoale. „50 shades of Grey” este una dintre ele
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!