Acasă RoxanaB Cuvinte din sufletul meu Tips&Tricks pentru femeile singure

Tips&Tricks pentru femeile singure

0
Tips&Tricks pentru femeile singure

Indiferent că femeile sunt mai descurcărețe, le este și lor greu să facă treburi de care s-ar ocupa în mod normal un bărbat și atunci apelează la el pentru a le ajuta cu anumite lucruri. Dar în cazul în care nu ai un bărbat în viața ta, fie el soț, iubit, tată, frate, verișor, trebuie să te descurci singură. Iți vin în ajutor cu mici ponturi pentru tine, dragă femeie singură.

Întreținerea mașinii

Acum, în prag de iarnă trebuie să aloci ceva timp și mașinii tale, pentru a o putea folosi eficient în sezonul rece. Astfel că trebuie să mergi cu ea să îi pui încălțările de iarnă, poate să îi schimbi și uleiul și filtrele de ulei, respectiv aer, pentru că este recomandat să i se schimbe uleiul înainte de a începe iarna. AICI – mai mult detalii 🙂

Ai mânere la dulapuri care se mișcă? Le poți strânge chiar tu!

Nu ai nevoie decât de o șurubelniță și puțină îndemânare. Este foarte simplu să faci acest lucru pentru că el nu necesită o forță fizică prea mare! Cu o mână trebuie să ții de partea exterioară a mânerului, iar cu cealaltă ții șurubelnița și strângi șurubul din partea interioară a ușii.

Schimbatul becurilor.

Chiar nu ai nevoie de un bărbat pentru operațiunea asta! Trebuie doar să ai puțină grijă, în sensul că trebuie să oprești curentul din tablou prin coborârea siguranțelor pe iluminat, apoi te poți urca pe un scaun și poți schimba liniștită becul care s-a ars! Nu este mare filosofie!

Aerisirea instalației termice.

Dacă ai centrală termică, pe gaz, clasică, trebuie să știi că înainte de a începe să utilizezi circuitul de căldură, trebuie să schimbi apa din ea și din calorifere. Scoate câte un pahar de apă din fiecare calorifer și cam o jumătate de litru din centrală, conform instrucțiunilor din manualul de utilizare al ei, apoi completează cu apă deschizând robinetul pentru aprovizionare, astfel vei schimba apa din instalație.

Nu ai nevoie să ridici mobila pentru a șterge praful de sub ea.

Deci nu ai nevoie de o forță fizică prea mare. Trebuie să îți folosești inteligența: leagă o lavetă de o nuielușă subțire, care să încapă, și șterge cu ea de mai multe ori până când nu mai iese praf.

Sunt convină că aștepți cu nerăbdare următorul articol de tipul „Tips&Tricks”, dar până atunci sper că acesta să te ajute! 🙂

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!