AcasăCartiCarti dezvoltare personalaDe ce înșală bărbații? De ce înșală femeile?

De ce înșală bărbații? De ce înșală femeile?

Published on

spot_img

Trăim într-o lume în care infidelitatea a devenit o normalitate. Că bărbații calcă strâmb, căsătoriți sau fără obligații oficiale, nu mai surprinde pe nimeni. Nici femeile nu stau mai prost. Totuși, de ce înșelăm?

Să încep cu texte de genul: eu nu am înșelat niciodată, eu sunt cea mai fidelă parteneră, aș minți crunt. E drept, am înșelat doar fizic. De ce? Din același motiv pentru care o fac cele mai multe dintre femei, probabil. Nevoia de confirmări, nevoia de încredere, nevoia de atenție, nevoia de o altfel de iubire. Știu, nu sunt, poate, motive, dar cine suntem noi să judecăm? Eu nu îi judec nici măcar pe ei. Culmea, îi înțeleg.

Cu ce nu sunt însă de acord, este percepția lumii. Dacă înșală bărbatul, e ok, este de înțeles, că deh’, este bărbat. Dacă înșală femeia, pfff…sfârșitul lumii. Este o nenorocită, este o femeie ușoară, aruncați cu pietre în ea! Serios? De ce? Nu avem aceleași drepturi? Parcă așa era. Femeile nu simt? Femeile nu au dorințe sau cum?

Imi spunea un prieten, la un moment dat, într-o discuție: „Recunosc, am mai călcat strâmb, dar nu am neglijat-o niciodată, m-am întors la ea. Dar, dacă ea m-ar înșela, aș părăsi-o”. Serios?? De ce? Niciodată nu am primit un răspuns plauzibil, real, argumentat, nici de la el, nici de la un altul.

De ce înșală bărbații? Cum spuneam, de obicei…din toate timpurile și vremurile, că așa se simt ei mai bărbați. Bun, păi atunci, fii la fel de bărbat și acasă. Asumă-ți responsabilitățile de soț, tată, bărbat, dar mai ales, asumă-ți consecințele faptelor tale, pentru că există niște legi ale universului mai puternice decât noi și, dacă te vor lovi, să nu cazi de sus, că s-ar putea să te rupi. De jos, mai ai o șansă?!

Sursa foto: maxim.com

Ultimele Articole

RECENZIE O fată pe nume Willow

O fată pe nume Willow este o poveste deosebită și, cel mai important, poate...

Lista mea de cărți de 4500 de euro

Lista mea de cărți de 4500 de euro! Am făcut un video pe YouTube...

Book Club by iCarte, iParte

Am ajuns la Ediția cu nr. XXV la Book Club by iCarte, iParte, de...

BOOKS and WINE by iCarte, iParte

Books and Wine este un concept unic în România, care, la fel ca toate...

More like this

Tabara iCarte, iParte ZIUA 3 – Satul Cobor

Iată-ne ajunși în ultima zi din Tabăra iCarte, cea în care ne-am împărțit între...

Tabara iCarte, iParte: ZIUA 2 – La pas prin Ferma Cobor

A doua zi din Tabăra iCarte, iParte a fost la pas prin Ferma Cobor....

”Vrei CARTE? Ai parte!” 2+1 GRATIS pe Libris și Elefant

În sfârșit, cei de la Elefant au revenit cu oferta 2+1 pe care abia...
error: Content is protected !!