Banane! Aceste fructe numite banane! Ce e deplasat în asta? Am spus AICI despre rolul bananelor în viața mea. De regulă, încerc să mănânc în fiecare dimineață câte una. Dar nu reușesc mai mult de una pe săptămână, nu pe zi. Și în general când nu apuc să iau micul dejun.

Azi-dimineață eram în zona Cotroceni și,la semafor, mi-am desfăcut liniștită o banană. Nu m-aș fi gândit că în tot acest timp sunt urmărită de o parte și de cealată. Și știți cum e. Când ți-e foame, mănânci, nene. Nu stai să te uiți împrejur dacă se uită careva la tine, că nu e ca și cum te-ai scobi în nas. Mănânci și tu, ca tot omul. Nu știu de ce era așa aglomerat la nouă dimineața, cert e că sâmbăta toată lumea se duce undeva, face ceva. Ascultam Radio Zu, așteptam să se facă verde și, deodată, văd privirile pofticioase. Ăă, vreți și voi? mă gândeam să întreb, văzându-i cum se uitau cu jind la banana mea.

Femeia și banana. De ce este aceasta o combinație… “obscenă”? De ce băgatul fructului în gură este un gest nepotrivit? Nu iei banana cu buzele, ci muști direct. Cu dinții.

Ok, mă opresc din explicații. Oricum aș spune-o tot nu pică bine :).

…Dar stați așa că m-am agitat acum 😅. Și bărbații manâncă banane, nu? De ce la ei nu e nimic indecent? Ei nu manâncă tot cu dinții?

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ