Acasă Sanatate Educatie nutritionala De ce o femeie atrage atenția când mănâncă banane?

De ce o femeie atrage atenția când mănâncă banane?

0
De ce o femeie atrage atenția când mănâncă banane?

Banane! Aceste fructe numite banane! Ce e deplasat în asta? Am spus AICI despre rolul bananelor în viața mea. De regulă, încerc să mănânc în fiecare dimineață câte una. Dar nu reușesc mai mult de una pe săptămână, nu pe zi. Și în general când nu apuc să iau micul dejun.

Azi-dimineață eram în zona Cotroceni și,la semafor, mi-am desfăcut liniștită o banană. Nu m-aș fi gândit că în tot acest timp sunt urmărită de o parte și de cealată. Și știți cum e. Când ți-e foame, mănânci, nene. Nu stai să te uiți împrejur dacă se uită careva la tine, că nu e ca și cum te-ai scobi în nas. Mănânci și tu, ca tot omul. Nu știu de ce era așa aglomerat la nouă dimineața, cert e că sâmbăta toată lumea se duce undeva, face ceva. Ascultam Radio Zu, așteptam să se facă verde și, deodată, văd privirile pofticioase. Ăă, vreți și voi? mă gândeam să întreb, văzându-i cum se uitau cu jind la banana mea.

Femeia și banana. De ce este aceasta o combinație… “obscenă”? De ce băgatul fructului în gură este un gest nepotrivit? Nu iei banana cu buzele, ci muști direct. Cu dinții.

Ok, mă opresc din explicații. Oricum aș spune-o tot nu pică bine :).

…Dar stați așa că m-am agitat acum 😅. Și bărbații manâncă banane, nu? De ce la ei nu e nimic indecent? Ei nu manâncă tot cu dinții?

Articolul precedent Terapie de primăvară: Baie cu sare de mare pentru insomniaci
Articolul următor Ori porți mini, ori porți decolteu. Amândouă, niciodată.
Iubesc cărțile. Am crescut cu ele. Am plâns pe ele. Am râs alături de personaje și am suferit deopotrivă. Cărțile au contribuit la dezvoltarea mea de-a lungul anilor. De asemenea, îmi plac oamenii care citesc. Iubesc oamenii care nu citesc, dar se lasă conduși către lectură. Mă bucur că pot contribui cu un grăunte la treaba asta. De aceea, blog. De aceea, vlog. Asta facem aici, în această comunitate de pasionați de citit: împărtășim din ceea ce citim și îi îndreptăm pe alții către citit. “Fiecare trebuie să-și găsească acea cale care i se potrivește cel mai bine. Trenul nu poate merge decât pe șinele de cale ferată” (Yoga Swami).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

error: Content is protected !!